Μεγάλες αποκαλύψεις στην Ορθόδοξη Αλήθεια

Αυτή την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί με μια μοναδική έκδοση: Όλοι οι πίνακες του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου για τη ζωή του Χριστού σε ένα συλλεκτικό λεύκωμα με υψηλής ποιότητας εκτύπωση.

Μαζί ένα πολύτιμο βιβλίο για να επιλέξουν οι αναγνώστες: «Κοσμάς ο Αιτωλός» (500 σελ.) του Αυγουστίνου Καντιώτη ή «Εως εσχάτου της γής» (390 σελ.) του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα αναφέρεται στη σύγκρουση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικουμενικού Πατριαρχείου και αποκαλύπτει πληροφορίες για το τι περιέχει η σφραγισμένη επιστολή που κατέθεσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ιεράς Συνόδου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η εφημερίδα επίσης αποκαλύπτει την απόφαση βόμβα του ΣτΕ, η οποία ακυρώνει την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για διάλυση της μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου.

Εμφάνιση ORH_1002_001_RGB.jpgΕμφάνιση ORH_1002_001_RGB.jpgf4d70066-e4f2-4435-a8d4-493a2d14af73

Επίσης ο πνευματικός του Ανδρέα Παπανδρέου μιλά μετά από χρόνια στην Ο.Α, για τη μεγάλη μεταστροφή του πρώην πρωθυπουργού στην ορθοδοξία, την επιθυμία του να εξομολογηθεί, τις δύσκολες ώρες στο Ωνάσειο και άλλα άγνωστα περιστατικά.

Επίσης η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του Βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος μιλά για τον ιερέα παππού του.

Άλλα θέματα της εφημερίδας είναι η φιλανθρωπική δράση του ταπεινού ιερέα με σπουδές στο Χάρβαρντ π. Απόστολου Καβαλιώτη , η ιστορία της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κ. α.

Αρθρογραφούν ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κων/νος Χολέβας κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Οι 10 χρήσεις του υγρού απορρυπαντικού πιάτων που δε γνωρίζατε
Οι 10 χρήσεις του υγρού απορρυπαντικού πιάτων που δε γνωρίζατε

Το πιθανότερο είναι ότι δε γνωρίζετε πως το υγρό απορρυπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους, πέρα από το...

Close