Μετά τα Θρησκευτικά το τζαμί για τον καθιερωμένο αποπροσανατολισμό της κοινωνίας

Του Μάνου Χατζηγιάννη

“Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση” έλεγε ο Μάο Τσε Τουνγκ και οι αριστερομπερδεμένοι προπαγανδιστές εξουσιαστές το κάνουν συστηματικά πράξη.

Επιχειρώντας να κουκουλώσουν την ανικανότητά τους και την οριακή κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την οικονομία βρίσκουν “εχθρούς” για να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες. Μια με τα Θρησκευτικά και την κόντρα με την Εκκλησία, μία με τις τηλεοπτικές άδειες και την δήθεν μάχη ενάντια στη διαπλοκή και τώρα με το τζαμί στο Βοτανικό.

Επόμενος εχθρός είναι οι καταληψίες του χώρου που έχει προγραμματιστεί να αναγερθεί το τζαμί στο Βοτανικό. Κατηγορίες για ρατσιστικές προκλήσεις και λίγο σάλτσα Χρυσής Αυγής και έτοιμο το νέο θέμα που θα απασχολήσει την επικαιρότητα για το επόμενο διάστημα, μήπως και ξεχαστεί πως οι θεσμοί πάνε κι έρχονται και τελικά μηδέν εις το πηλίκιον , που θα έλεγε και ο Γιώργος Παπανδρέου με τα γνωστά σαρδάμ του.

Σε συνάρτηση και με την δήλωση του Αρχιεπισκόπου στην προχθεσινή συνέντευξη με την οποία ξεκαθάρισε πως είναι υπερ της αναβολής κατασκευής του τεμένους στο Βοτανικό, οι Μακιαβέληδες της κυβέρνησης έχουν στήσει ήδη το παραμύθι της ισλαμοφοβίας και τα πάνελ θα γεμίσουν πάλι “ειδικούς”…

 

Πάντως το κλίμα γίνεται ακόμη πιο έντονο καθώς προχθες ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων κατοικων εκδήλωση στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με τίτλο «Τζαμί στην Νοταρά». Εκεί επρόκειτο στις 5 και 6 Νοεμβρίου ιμάμηδες από τζαμιά της Αθήνας να τελέσουν προσευχές σε Αραβικά και Πακιστανικά.

Οι διοργανωτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ακύρωση της εκδήλωσης λέγοντας μεταξύ άλλων πως “Δεν είναι μια δράση υπέρ κάποιας συγκεκριμένης θρησκείας αλλά υπέρ της υποστήριξης του δικαιώματος όλων στην εξάσκηση της πίστης του/της. Θα φέρει προσωρινά έτσι στην επιφάνεια μια θρησκεία που σχεδόν υφίσταται μόνο στα υπόγεια της Αθήνας.”

Το κλίμα λοιπόν μυρίζει μπαρούτι και κάποιους βολεύει να ανάψει κάποιος επιπόλαιος το φυτίλι, είτε πατριδοκάπηλος είτε ψευτοπροοδευτικός…

 

ΠΗΓΗ: vimaorthodoxias.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κραχ ή πόλεμος; Που μας οδηγεί η «φούσκα» των 1500 τρισ. δολαρίων!
Κραχ ή πόλεμος; Που μας οδηγεί η «φούσκα» των 1500 τρισ. δολαρίων!

να κρίσιμο ερώτημα που ανακύπτει με συνεχώς αυξανόμενη ένταση τις τελευταίες εβδομάδες, είναι εάν ο γεωοικονομικός πόλεμος που διεξάγεται στις...

Close