Με βιβλίο για τον Γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη η Ορθόδοξη Αλήθεια

Αυτή την Τετάρτη η εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί με ένα σπουδαίο βιβλίο σε πρώτη έκδοση για τον Γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη. Στις σελίδες του ξετυλίγεται ένα μοναδικό οδοιπορικό στη ζωή και στη διδασκαλία του μακαριστού γέροντα. Επιφανείς προσωπικότητες, ιερωμένοι και απλοί πιστοί μιλούν για την φωτεινή προσωπικότητα του ενώ αναφέρονται και μαρτυρίες θαυμάτων που συντελέσθηκαν με την μεσιτεία του. Επίσης η εφημερίδα προσφέρει σε υψηλής ποιότητας εκτύπωση την αγιογραφία του Αγίου Λουκά του ιατρού.

12628577_1744207659134388_1202913594203888492_o

Στο βασικό της θέμα η Ορθόδοξη Αλήθεια αποκαλύπτει ότι στις 22 Μαίου ομάδες αθέων διοργανώνουν το πρώτο τους «Πανελλήνιο Συνέδριο» στο οποίο μάλιστα έχουν προσκαλέσει και πολέμιους του χριστιανισμού από όλο τον κόσμο. Σε αναλυτικό ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρει τα ονόματα των ομιλητών και εκτιμά ότι αυτές οι ομάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το «κλίμα» που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Επίσης η εφημερίδα κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στον π. Ηλία Μαστρογιαννόπουλο με άγνωστα στοιχεία για τη ζωή του.
Τέλος η Ορθόδοξη Αλήθεια αναφέρεται στα ονόματα που ακούγονται για τη Μητρόπολη Καρπενησίου και στις αντιδράσεις για το σχέδιο αναγκαστικής συνταξιοδότησης Αρχιερέων που διακινούν κυβερνητικοί κύκλοι.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Για ποιο λόγο δεν είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας
Γιατί δεν είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας

  Μπορεί να καπνίζετε, να πίνετε και να τρώτε πολύ ή να μην τρώτε σωστά, όμως αν θέλετε να είστε...

Close