Με δώρο δυο βιβλία η Ορθόδοξη Αλήθεια

Μη χάσετε κι αυτή την Τετάρτη την Ορθόδοξη Αλήθεια που κυκλοφορεί με δώρο δυο βιβλία: «Οι Αγιοι Ανάργυροι οι ιατροί» και μαζί «Άγιοι Πέτρος και Παύλος». Δυο σπουδαίες εκδόσεις που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα χριστιανικό σπίτι.
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα κάνει τον απολογισμό της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, η οποία ολοκληρώθηκε με εντάσεις, υψηλούς τόνους και «επιφυλάξεις». Σε αναλυτικό ρεπορτάζ 9 σελίδων δημοσιεύονται όλες οι πληροφορίες και τα παρασκήνια της Συνόδου καθώς και ολόκληρο το κοινό μήνυμα των Προκαθημένων.

Επίσης η «Ορθόδοξη Αλήθεια» σε ένα εκτενές αφιέρωμα, ακολουθεί βήμα προς βήμα τα ίχνη του Αποστόλου Παύλου κατά την διαδρομή του στην Αθήνα και δημοσιεύει τους σχετικούς χάρτες από τα μέρη στα οποία περπάτησε.

Επίσης στις σελίδες της θα διαβάσετε για τον 29χρονο άμισθο ιερέα που είναι οδηγός ΚΤΕΛ και για το εκκλησάκι του Αγίου Παισίου που έχτισαν φαντάροι και μόλις ολοκληρώθηκε.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης , ο μοναχός Πατάπιος Καυσοκαλυβίτης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός , ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας κ. α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα δυο βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Ορθόδοξη Αλήθεια, κάθε Τετάρτη στα περίπτερα με 40 έγχρωμες σελίδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ομιλία στους Αγίους Πρωτοκορυφαίους Πέτρο & Παύλο
Ομιλία στους Αγίους Πρωτοκορυφαίους Πέτρο & Παύλο

«Εορτή χαρμόσυνος επέλαμψε τοις πέρασι σήμερον, η πάνσεπτος μνήμη των σοφωτάτων Αποστόλων και κορυφαίων Πέτρου και Παύλου» ψάλαμε στον εσπερινό...

Close