Με πλούσια δώρα η Ορθόδοξη Αλήθεια

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με μοναδικές προσφορές. Μαζί με την εφημερίδα δυο θρησκευτικά βιβλία, ένα cd με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, η παιδική εφημερίδα «Ορθόδοξα προσωπάκια» και επιπλέον δώρο 100 λαμπάδες με αναστάσιμο μήνυμα και βυζαντινή διακόσμηση.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα παρουσιάζει τον «ύποπτο» ρόλο του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη που παραχώρησε δημοτική αίθουσα για να γίνει το πρώτο «συνέδριο» των αθέων!

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε όλο το παρασκήνιο από τη συνάντηση Πάπα, Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και τη συνέχεια των αποκαλύψεων για τον σχολικό σύμβουλο Άγγελο Βαλλιανάτο που συνδέεται με παγκόσμια οργάνωση υπέρ της πανθρησκείας.

 

Παράλληλα υπάρχει μεγάλο αφιέρωμα στις πολιορκημένες ηρωίδες του Μεσολογγίου, που υπέμειναν τα πάντα για την Ελευθερία και ένα κατανυκτικό οδοιπορικό στο ιερό νησί της Αποκάλυψης.

Τέλος η Ορθόδοξη Αλήθεια παρουσιάζει τον ιερέα μελισσοκόμο π. Ευάγγελο Καρακάση, που έχει οκτώ παιδιά, τα πέντε εκ των οποίων έχουν μονάσει.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα δώρα κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Όταν οι επίσκοποι δεν είναι λέοντες

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ αρχιερείς(δηλαδή οι φιλόδοξοι αρχιμανδρίτες) συνήθως δεν εκδηλώνονται σχετικά με την πορεία των εκκλησιαστικών μας πραγμάτων.

Close