Με σημαία Βυζαντίου η Ορθόδοξη Αλήθεια

Κυκλοφορεί από αύριο Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας, το νέο φύλλο της εβδομαδιαίας θρησκευτικής εφημερίδας Ορθόδοξη Αλήθεια.

Κοστίζει 1,5 ευρώ ενώ θα υπάρχει και έκδοση με 3,5 ευρώ και ένα μοναδικό δώρο: Μια μεγάλων διαστάσεων (0,90χ1,35) σημαία του Βυζαντίου με τον δικέφαλο αετό!

Βασικά θέματα της εφημερίδας είναι η ιστορία του τυφλού βοσκού από τα Γρεβενά που γνωρίζει από στήθους ολόκληρη την Καινή Διαθήκη και όσα έγιναν στις χειροτονίες των δύο νέων Μητροπολιτών.

14_10_PROTH_ORTH.indd

Επίσης: Το εκκλησάκι του αγίου Παισίου στον Αμπελώνα Λάρισας που χτίζεται από φαντάρους, βαρυσήμαντη δήλωση του Μανώλη Γλέζου στην εφημερίδα για τις σχέσεις του με το Άγιον Όρος, πληροφορίες για τους παιδικούς σταθμούς των Μητροπόλεων και ένα οδοιπορικό στο αρχαίο Βασίλειο της Ιορδανίας.

Παράλληλα ο Κώστας Ζουράρις σε μια συνέντευξη – ποταμό αναφέρεται στο μάθημα των θρησκευτικών και επικρίνει τον πολιτικό κόσμο για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας.

Αρθρογράφοι σε αυτό το φύλλο είναι μεταξύ άλλων : Ο π. Ανανίας Κουστένης, ο μοναχός Πατάπιος Αγιορείτης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, κ.α.

Στις σελίδες της Ορθόδοξης Αλήθειας φιλοξενείται επίσης το πρόγραμμα της εβδομάδας στα εκκλησιαστικά κανάλια και ραδιόφωνα, στήλες για την υγεία, τον πολιτισμό, τα βιβλία και αναλυτικό αγιολόγιο όλης της εβδομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο Νόαμ Τσόμσκι αποκαλύπτει: Ύπουλο σχέδιο από Ευρώπη και ΔΝΤ για να καταστρέψουν την Ελλάδα
Ο Νόαμ Τσόμσκι αποκαλύπτει: Ύπουλο σχέδιο από Ευρώπη και ΔΝΤ για να καταστρέψουν την Ελλάδα

«Η Ευρώπη και το ΔΝΤ ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα και υπάρχει σχέδιο για αυτό. Βέβαια, για να...

Close