Μην ξαναπαγώσετε τα τρόφιμα που ξεπαγώσαν

Αποφασίσατε να κατεβάσετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε.

Και τώρα τι κάνετε;
Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη;
Όχι ,όχι, όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!
Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.
Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο».
Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Συναξάρι 23 Σεπτεμβρίου, Η Σύλληψη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου
Συναξάρι 23 Σεπτεμβρίου, Η Σύλληψη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου

Τη Σύλληψη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου τιμά σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, η Εκκλησία μας.

Close