Μην ξαναπαγώσετε τα τρόφιμα που ξεπαγώσαν

Αποφασίσατε να κατεβάσετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε.

Και τώρα τι κάνετε;
Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη;
Όχι ,όχι, όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 4 πράγματα που πρέπει να μάθουν τα παιδιά πριν γίνουν 5 ετών

Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.

Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο».

Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μονή Προδρόμου Αρκαδίας: Το εντυπωσιακό μοναστήρι μέσα στον βράχο που θυμίζει... Μετέωρα
Μονή Προδρόμου Αρκαδίας: Το εντυπωσιακό μοναστήρι μέσα στον βράχο που θυμίζει… Μετέωρα

Η επιβλητική Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου, η οποία είναι χτισμένη μέσα στα βράχια, υψώνεται αριστερά από τη χαράδρα του...

Close