Μην ξαναπαγώσετε τα τρόφιμα που ξεπαγώσαν

Αποφασίσατε να κατεβάσετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε.

Και τώρα τι κάνετε;
Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη;
Όχι ,όχι, όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!

Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.

Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο».

Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία: Αποδοκίμασαν τον Παυλόπουλο!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν περίπου 400 πολίτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής.Οι...

Close