Μην φοβηθείτε τον Ερντογάν, δεν μπορεί να κάνει πολλά δεν τον αφήνει η Παναγία

Μόρφου Νεόφυτος

 

 

«Μην φοβηθείτε τον Ερντογάν, προσευχηθείτε για τους ηγέτες μας» ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Τυροφάγου που τελέσθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Αυξιβίου Α΄ Επισκόπου Σόλων της κοινότητος Αστρομερίτου, της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου και ζήτησε να προσευχόμαστε με τα ονόματα των πολιτικών μας για να μην φοβηθούν τα τερτίπια του Ερντογάν. «Δεν έχουμε συμμάχους, ούτε η Ελλάδα ούτε εμείς» είπε.

Είπε ακόμη πως έχουμε ηγέτες χωρίς Θεό, χωρίς φώτιση.

Σημείωσε ακόμη πως πρέπει όταν νηστεύουμε να μην είμαστε σκυθρωποί, να μην θέλουμε να πουλήσουμε ότι εγώ είμαι θρήσκος. Κι όταν θα κάνουμε την ελεημοσύνη όχι να την φωνάζουμε, αλλά κρυφά, «να μην γνωρίζει το ένα χέρι τι κάνει το άλλο». Χαρακτήρισε δε υποκρισία το καρναβάλι.

Μίλησε και για τον ρατσισμό λέγοντας πως «εμείς δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε ούτε ένα Ρουμάνο παπά και μας βγαίνει ο ρατσισμός».

«Πόσα κενά να σου γεμίσει το διαδίκτυο; Όλες οι ιστοσελίδες και όλα τα facebook δεν θα σε γεμίσουν» τόνισε σε άλλο σημείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ορθόδοξος Συναξαριστής 24-3, Καλημέρα
Π. Σίμωνος Αρβανίτη: «Έρχεται η ώρα που θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι»

Ο κόσμος γεμίζει δαιμονικούς γορίλες. Στη μαρτυρία του για τον Γέροντα, γράφει, μεταξύ άλλων, ένα πνευματικό του τέκνο: «Κοιμάμαι ξανά...

Close