Μητέρα και κόρη παντρεύτηκαν στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ!

Ποινή φυλάκισης 10 ετών αντιμετωπίζουν δύο γυναίκες που παντρεύτηκαν στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δύο γυναίκες, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και έζησαν ως ζευγάρι για πάνω από μισό χρόνο, προτού οι ανυποψίαστοι υπάλληλοι του δήμου καταλάβουν ότι πρόκειται για μητέρα και κόρη.

Η 43χρονη Πατρίτσια, και η 25χρονη Μίστι Σπαν, παντρεύτηκαν στις 25 Μαρτίου και έλαβαν το επίσημο πιστοποιητικό του γάμου τους 4 ημέρες μετά, στην πόλη Ντάνκαν.
Η ιστορία τους θα μπορούσε να είναι μια συνηθισμένη περίπτωση γάμου για τις τοπικές αρχές, εκτός όμως από το γεγονός ότι δεν ήταν δύο τυχαίες γυναίκες, αλλά μητέρα και κόρη.
Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να ζήσουν ως νεόνυμφοι μέχρι τον Αύγουστο, όταν ήρθε στην επιφάνεια η αλήθεια κατά την διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας από το τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών, που θέλησαν να ελέγξουν τα παιδιά που ζουν στο σπίτι της Σπαν.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της υπηρεσίας, η Μίστι και τα δύο αδέρφια της μεγάλωσαν με τους παππούδες τους από την πλευρά του βιολογικού τους πατέρα, όταν η Πατρίτσια έχασε την επιμέλειά τους. Η οικογένεια – η μητέρα και τα τρία παιδιά – επανενώθηκαν μόλις πριν από δύο χρόνια. Όπως δήλωσε η Πατρίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες στους ανακριτές, ένιωσε αμέσως ‘κεραυνοβόλο έρωτα’ για την κόρη της.

Η μητέρα δήλωσε μάλιστα στους αξιωματούχους πως δεν γνώριζε ότι ο γάμος με την κόρη της ήταν αδίκημα. Οι αξιωματούχοι όμως ανακάλυψαν πως η Πατρίτσια δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε αιμομικτικό γάμο. Φέρεται να είχε παντρευτεί τον έναν από τους γιου της το 2008, αλλά ο γάμος τους ακυρώθηκε το 2010.
Τώρα οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 10 ετών η καθεμία.

www.ekklisiaonline.gr

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Δεν είναι το Ισλάμ αυτό που εκφράζουν οι τζιχαντιστές;
Δεν είναι το Ισλάμ αυτό που εκφράζουν οι τζιχαντιστές;

Σαρωτικοί διωγμοί κατά Χριστιανών και από το επίσημο Ισλάμ

Close