Μητρόπολη Φωκίδος για τους εμβολιασμούς

Με αφορμή την εγκύκλιο της Ιερά Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19, ο Μητροπολίτης Φωκίδος καλεί όλους τους πιστούς να σέβονται την επίσημη ιατρική κοινότητα.

Επίσης, τους καλεί να ακολουθούν τις συμβουλές τους, καθώς η Αγία Γραφή αναφέρει πως ο Θεός έδωσε τους ιατρούς και τις επιστήμες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος:

«Η Ιερά Μητρόπολή μας γνωστοποιεί προς όλα τα πιστά μέλη της, την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος για το εμβόλιο κατά του Covid-19. Η Εκκλησία μας ζητά από όλους τους πιστούς να σεβόμεθα την επίσημη ιατρική κοινότητα και να ακολουθούμε τις συμβουλές τους. Καθότι η Αγία Γραφή μας λέγει ότι ο Θεός έδωσε τους ιατρούς και τις επιστήμες.

Παρακαλούμε όλους τους χριστιανούς μας, να μελετήσουν την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος αφού ρώτησε πρώτα τους προσωπικούς του ιατρούς, σεβάστηκε τη γνώμη τους και προχώρησε ο ίδιος στον εμβολιασμό του.

Ως Πατέρας Πνευματικός, ο οποίος αγωνιά για την ψυχική και σωματική σωτηρία των χριστιανών μας, έδειξε προς όλους μας (κλήρο, μοναχούς και λαό) τον δρόμο για την απαλλαγή μας από τον ιό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
ierarxia-2
Δεκάδες νέους αγιομάρτυρες ανακήρυξε η Εκκλησία της Ελλάδος

Πενήντα δύο νέους Αγίους ανακήρυξε

Close