Υλικά :
1 ½ κιλό μυζήθρα ανάλατη φρέσκια
1 φλιτζάνι τσαγιού μέλι
7 αυγά
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φρέσκο
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κουταλιά του γλυκού αλεύρι για το αλεύρωμα του πυρέξ
άχνη, κανέλα ή ανθόνερο
Εκτέλεση :
Κόβουμε την μυζήθρα σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε το μέλι, τη ζάχαρη, τα αυγά και δουλεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνει αφράτο. Βουτυροαλευρώνουμε ένα μακρόστενο πυρέξ και περιχύνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για μισή ώρα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Αφού κρυώσει, πασπαλίζουμε με κανέλα ή ραντίζουμε με ανθόνερο.
Τα σχόλια είναι κλειστά.