Μοναστηριακή συνταγή: Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Μία ακόμη απλή και υπέροχη Μοναστηριακή συνταγή: Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Υλικά:

4 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
Μισό βιτάμ
250 γρ. Σιμιγδάλι χονδρό
150 γρ. Ινδοκάρυδο
Μία πρέζα αλάτι
Εκτέλεση :

Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Προσθέτουμε κατόπιν το σιμιγδάλι σιγά σιγά προσέχοντας να μην σβωλιάσει καθώς ανακατεύουμε. Μόλις πήξει λίγο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο.

Το ανακατεύουμε καλά και το αραδιάζουμε αμέσως σε ένα ταψί. Το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το αφήνουμε να κρυώσει, οπότε και το κόβουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε.

tselemedes.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων στην Λίμνη της Τιβεριάδας

Ένα από τα πιο σημαντικά μοναστήρια στην Αγία Γη είναι και αυτό των Αγίων Αποστόλων στην Λίμνη της Τιβεριάδας.Είναι μια...

Close