Μοναστηρικό Ekmek kataifi

Ekmek

Υλικά

½ λιβρών kataifi
1 βιταμίνη
1 κουταλάκι βανίλιας κρεμμύδι κρεμμύδι
7 κουταλιές της σούπας γάλα λαχανικών
10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 έως 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
κρέμα λαχανικών κουτί
αμύγδαλα ψημένα και χοντροκομμένα
σιρόπι 5 φλιτζάνια νερό 5 φλιτζάνια ζάχαρη

Προετοιμασία:

Κρατήστε καλά τα kataifi και απλώστε τα σε ένα ψημένο ψημένο ταψί. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα kataifi με το λιωμένο Vitam και ψήνουμε στους 150 βαθμούς μέχρι να γίνουν τραγανά. Αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε με ζεστό σιρόπι και πασπαλίζουμε με αμύγδαλα.

ΠΡΩΤΗ ΚΡΕΜΑ
Σε 7 φλιτζάνια ζεστό νερό διαλύουμε 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 7 κουταλιές της σούπας γάλα. Μόλις το μείγμα διαλυθεί, προσθέστε ολόκληρη την τσάντα του αραβοσίτου. Ανακατέψτε μέχρι να πάρετε παχύ. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βιτάμ (βούτυρο) και αφήστε το να κρυώσει. Όταν είναι δροσερό, απλώστε το με μια σπάτουλα ή ένα απλωτήρα στα kataifi.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΕΜΑ
Χτυπάμε 3-4 κουταλιές της σούπας σε σκόνη στο κουτί της κρέμας λαχανικών. Στη συνέχεια το απλώστε στην άλλη κρέμα.

πηγη

 

80%
Awesome
  • Design

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

Read previous post:
Στο σπίτι, όπου αυτό συμβαίνει η χάρη του Θεού πέφτει στο σπίτι αυτό

ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑVESHNIKOVA (1904-1996)

Close