Μόνο 60.000 περίπου μετανάστες και πρόσφυγες διαμένουν στην Ελλάδα;

Γκάφα ολικής της Ελληνικής Πολιτείας να προβάλλει έντεχνα μάλιστα ότι μόνο 60.000 περίπου μετανάστες είναι όλο το προσφυγικό πρόβλημα της Ελλάδας, την στιγμή που νόμιμα ή παράνομα (τα τελευταία 8 χρόνια) ο αριθμός τους ξεπερνάει το 1.200.000 ψυχές.

{αναζητήστε στο διαδίκτυο την σχετική μας μελέτη με θέμα «Η αλήθεια για το μεταναστευτικό με στοιχεία. 4.400.000, αλλοδαποί, πρόσφυγες, μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι, βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197. Τι κάνετε;»}

Με άλλα λόγια , δώσαμε άλλη μια ερμηνεία στην έκφραση «ηλιθιότητα με πατέντα».

Πως θα πιέσετε για Relocation (μετεγκατάσταση) την Ε.Ε., πως θα τους αναγκάσετε να ανοίξουν θέσεις και να μετεγκατασταθούν οι 7.782 που είναι έτοιμοι σε χώρες της ΕΕ; Θα σας πουν «εμείς έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες, εσείς δεν μπορείτε να διαχειριστείτε 60.000»;

Δεδομένου του ότι το ίδιο πρόβλημα πλέον αντιμετωπίζει και η Ιταλία που δοκιμάζεται εξίσου σκληρά, τι θα πείτε όταν θα αποκτήσει – σε λίγο καιρό – εκείνη προτεραιότητα στην μετεγκατάσταση; «Περιμένουμε και 300.000 από τη Λιβύη» θα πουν οι Ιταλοί, και θα έχουν δίκιο.

«Να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα, ως πρώτη χώρα υποδοχής» θα επιμένει έως της Γερμανικές εκλογές ο Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ.

Πως θα πείσετε για παραπάνω ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια για τη διαχείριση του προσφυγικού; «Σας δώσαμε – θα σας πουν – φτάνουν για τους 60.000».

Πως θα πείσετε τους Ευρωπαίους Εταίρους μας και τους Ευρωπαίους Ηγέτες να συμβάλλουν στην υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί σε Ευρωπαϊκά Συμβούλια και Θεσμούς, αφού εκ των πραγμάτων θα έχουμε μικρή διαπραγματευτική ισχύ;

Πως θα απαιτήσετε να υλοποιηθεί η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας λαμβάνοντας το δικό της μερίδιο ευθύνης; «Εμείς έχουμε 2.200.000 από τη Συρία» θα πει η Τουρκία.

Σας ενδιαφέρει πραγματικά να σώσετε το μοναδικό οικονομικό μας πυλώνα, τον Τουρισμό;

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, κάντε το συντομότερο, πλήρη και ειλικρινή καταγραφή ΟΛΩΝ των προσφύγων – μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα και όλων των αλλοδαπών και επισημοποιείστε δημόσια τα στοιχεία.

Σταθμίστε την πραγματική δαπάνη που χρειάζεται για να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης (με την οικονομική βοήθεια της ΕΕ) αυτών και αναδείξετε την πραγματική διάσταση και μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα των 10.000.000 κατοίκων.

Δείξετε έτσι στην Ε.Ε. τι κοστίζει η διαχείριση του πραγματικού αυτού προβλήματος, τόσο στην ισχνή ελληνική οικονομία, όσο και στις βασικές κοινωνικές δομές.

Μην κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το χαλί με την δικαιολογία «δεν υπάρχουν λεφτά».

Μην αποδεικνύετε ότι πέρα από παγιδευμένοι στο θέμα του προσφυγικού, είμαστε και ηλίθιοι.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Δημήτριος Παναγόπουλος - Περί βλασφημίας, (όταν στέλνουμε κάποιον στον Διάβολο)
Έλεος θέλω, (Α) μέρος

Δεν πρέπει να είμαστε με μεγάλο χέρι στο να παίρνουμε και μικρό στο να δίνουμε

Close