Μύθοι και αλήθειες για τον θαυματουργό Σταύρο και τον π. Δημήτριο

Ως ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αναδείξαμε στο εκκλησιαστικό κοινό τα θαυμαστά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο εκκλησάκι που είναι χτισμένο μέσα σε σπήλαιο στο Λυκαβηττό. Στους Αγίους Ισιδώρους, εκεί που λειτούργησαν ο Αγιος Νεκτάριος κι ο Αγιος Πορφύριος, εκεί που διακονούσε ο Μέγας Βασίλειος κι ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ως φοιτητές.

Σε αυτό τον ευλογημένο τόπο που σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών -που κατέγραψε το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ -γίνονται θαύματα με τη Χάρη του Τιμίου Σταυρού και τον πνευματικό αγώνα του ενάρετου Ιερέα π. Δημήτριου Λουπασάκη.

Όσοι εκτός ή και ορισμένοι εντός Εκκλησίας αμφισβητούν αυτά τα θαυμαστά γεγονότα καλό θα ήταν να επισκεφθούν τον Ναό και να δουν ιδίοις Σώμασι όσα συμβαίνουν εκεί.
Αρκεί να έχουν ΠΙΣΤΗ!

Οσο αφορά αυτά που γράφονται περί καταγγελιών στην ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ Αθηνών η απάντηση βρίσκεται στο ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕ (Ίω. 1, 46).
Οι μοναχοί κι ο π. Δημήτριος είναι άμισθοι κληρικοί. Εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις . Δεν επιβαρύνουν ούτε με ένα ευρώ τον προϋπολογισμό του κράτους.
Προσφέρουν φαγητό σε χιλιάδες ανθρώπους.

Προσφέρουν ΑΓΑΠΗ ανιδιοτελώς. Και με την προσευχή και τη ΧΑΡΗ του Θεού επιτελούνται και θαύματα.
Οι κατηγορίες εναντίον τους αν μη τι άλλο είναι ΑΔΙΚΕΣ. Αντί να τους ευχαριστούμε για το πνευματικό και υλικό έργο τους ορισμένοι δαιμονίζονται και εκτοξεύουν ύβρεις. Ό,τι πιο εύκολο. Αλλά Οχι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!!!
Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και της συκοφαντίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ποιόν κρύβει η σαρκοφάγος που φτιάχτηκε μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου;

Μια μεγάλων διαστάσεων σαρκοφάγο από μαύρο γρανίτη που βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου ετοιμάζονται να ανοίξουν οι αρχαιολόγοι.

Close