Νέα πρόκληση: Εκδήλωση με φόντο την «Ανεξάρτητη Θράκη» στην Άγκυρα

Οι νέοι από τη Ελληνική Δυτική Θράκη οι οποίοι σπουδάζουν στην Άγκυρα διοργάνωσαν εκδήλωση για την Προβολή της Κουλτούρας της Ελλάδας και της Δυτικής Θράκης στη συνοικία Χαμάμονου της Τουρκικής πρωτεύουσας.


Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Γραφείο Υποτροφιών Τουρκίας στο Χαμάμονου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Απόδημων Τούρκων και Συγγενικών Κοινοτήτων προβλήθηκαν παραδοσιακά φαγητά και καφέδες από την Δυτική Θράκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκτέθηκαν επίσης παραδοσιακές ενδυμασίες, τοπικά προϊόντα και αντικείμενα.

Στην ομιλία που εκφώνησε ο αντιπρόεδρος της Υπηρεσίας Απόδημων Τούρκων και Συγγενικών Κοινοτήτων Χουσεϊν Γκιούντογαρ δήλωσε τα εξής: «όχι μόνο οι 650 χιλιάδες μετανάστες, αλλά ο κάθε άνθρωπος σε αυτή την πατρίδα έχει μια πικρή ιστορία.

Τα εδάφη αυτή της πατρίδας της (τουρκίας ) είναι πολύ ευρεία. Ενώ η καρδιά της είναι ακόμα μεγαλύτερη. Και το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της γεωγραφίας, την οποία ονομάζουμε «γεωγραφία της καρδιάς» αποτελούν τα Βαλκάνια και η Δυτική Θράκη.

Η όλη εκδήλωση έγινε υπο την σκέπη της Τουρκικής Σημαίας ,της σημαίας των Κατεχομένων της Κύπρου και την …»Ανεξάρτητη Σημαία» της Ελληνικής Θράκης & προβλήθηκε ανάλογα απο την Κρατική TRT

Στην Ισπανία οι Πολιτικοί που ξεκίνησαν «Ανεξαρτησία της Καταλανίας» μπήκαν φυλακή με την υποστήριξη της Ε.Ε …Εδώ γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι και το Σύνταγμα ;

Θσ τολμούσαν να το κάνουν κάτι αντίστοιχο Ρωμιοί στη Πόλη ; γιατί εμείς ανεχόμαστε;

πηγή: veteranos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
«Χτύπημα» Τούρκων χάκερς στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ξεκίνησε ο «κυβερνοπόλεμος»: «Ελληνες θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»

Close