Νέο επισκεπτήριο την Δευτέρα για τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης

Την ευκαιρία να δουν ξανά τα παιδιά τους θα έχουν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που συνελήφθησαν την Πέμπτη (02.03.2018) γύρω στις 11:30 κατά την διάρκεια περιπολίας στον Έβρο.

Οι γονείς του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητραιτώδη και του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη θα μεταβούν για δεύτερη φορά στις φυλακές υψίστης της Αδριανούπολης.

Και αυτήν την φορά δεν θα μπορούν να έχουν επαφή, θα μιλούν από ένα τηλέφωνο πίσω από ένα τζάμι, και τα όσα λένε θα καταγράφονται. Πιθανόν να τους μεταφέρουν και κάποια αντικείμενα, όπως βιβλία κτλ, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα επιτραπούν.

Αναμένεται επίσης οι γονείς να συναντηθούν και πάλι με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη.

«Περιμένουμε να απελευθερωθούν σύντομα»
Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, για την πρώτη συνάντηση που είχε με τον γιο της στις φυλακές.

«Περιμένουν ότι θα απελευθερωθούν σύντομα από τις φυλακές», ανέφερε η κυρία Κούκλατζη, προσθέτοντας πως «είμαι περήφανη για τον γιο μου γιατί πάνω στο καθήκον του συνέβη αυτό που του συνέβη και εύχομαι και παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Live News»

Στο «Live News» μίλησε και ο κ. Νίκος Μητρετώδης, πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη.

«Περιμένουμε μια θετική έκβαση… Είναι καλά τα παιδιά. Τους έχουν φερθεί καλά. Το ηθικό του παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αλλά εγώ προσωπικά φοβάμαι τον χρόνο…», τόνισε.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ξεσηκωμός στη Βόρεια Ελλάδα για τους Έλληνες στρατιωτικούς-Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα

Στην Ορεστιάδη έχουν σπεύσει πολίτες και από άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του...

Close