Νικόλαος Ταμουρίδης: «Σωτήρες του έθνους», ξυπνήσαμε!

Έρχονται εκλογές και τα άλλοτε κραταιά κόμματα και οι σημερινοί κλώνοι τους ετοιμάζονται και πάλι να μας κοροϊδέψουν. Και ρητορεύουν! Και μας λέγουν: ψηφίστε μας!Εμείς θα σας σώσουμε, εμείς που όλα αυτά τα χρόνια:

«Χρεοκοπήσαμε τη χώρα και την καταντήσαμε ζητιάνα. Κουρελιάσαμε την Εθνική σας αξιοπρέπεια.Διαχειριστήκαμεαλλεπάλληλουςελλειμματικούςπροϋπολογισμούς και σκορπίσαμε τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ. Χρεοκοπήσαμε τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες Κόψαμε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, επιδόματα. Φτάσαμε τηνανεργία στο 50% και διώξαμε τη νεολαία στο εξωτερικό.Αυξήσαμε κι άλλο το δυσβάσταχτο χρέος και με την επιβολή του φόβου, σας φορολογούμε αφόρητα.

Διαλύσαμε την παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και τη δικαιοσύνη.Καταστρέψαμε τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα.Παραδώσαμε τα εθνικά δίκαια, ξεφτιλίσαμε τους θεσμούς και το Σύνταγμα.Κλείσαμε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα,επιχειρήσεις.Πουλήσαμε λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, οργανισμούς,τράπεζες, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες. Εκχωρήσαμε κάθε δημόσια περιουσία. Απαξιώσαμε ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, εκκλησία,πολιτισμό. Καταφέραμε ο Έλληνας πολίτης να μην αισθάνεται ασφαλής στην πατρίδα του, στην πόλη του, στο χωριό του, στο σπίτι του.

Ψηφίσαμε ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό μας.Διαλύσαμε τον κοινωνικό ιστό ελληνοποιώντας αλλοεθνείς και αλλόθρησκους παράνομους μετανάστες.

Γκρεμίσαμε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό. Τα θυσιάσαμε όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος. Και τώρα υποσχόμαστε να σας σώσουμε! Ψηφίστε μας!»Λοιπόν, μάθετε κάτι «σωτήρες του Έθνους»: Ξυπνήσαμε!Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι ρόλο παίζετε!Δεν περιμένουμε από εσάς που μας καταστρέψατε να μας σώσετε.Δεν ανεχόμαστε να έχει η ένδοξη Ελλάδα πολιτικούς δούλους των ξένων συμφερόντων.

Βγαίνουμε από τα χαρακώματα της εκ του ασφαλούς κριτικήςκαι προτάσσουμε τα στήθη μας σε ένα αγώνα για την Πατρίδα μας.Γιατί η Πατρίδα μας χρειάζεται νέα πνοή, νέες πολιτικές δυνάμεις!Γιατί είναι ανάγκη τα ηνία της χώρας να αναλάβουν αυτοί που βάζουν την Πατρίδα πάνω από το ατομικό και το κομματικόσυμφέρον, πάνω και από τη ζωή τους!Γιατί το οικόπεδο αυτό, η Ελλάδα, έχει αφεντικό. Είναι ο Έλληνας!

Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Επίσκοπος Ιερεμίας: Νηστεία και προσευχή

Η περίοδος της νηστείας είναι μια περίοδος προετοιμασίας για να δεχτούμε το Θείο θαύμα της Ανάστασης. Επομένως, πρέπει να συνοδεύεται...

Close