Νότιο Κορέα – Η ανέλκυση του ναυαγίου του Sewol (απίστευτες εικόνες-video)

Εντυπωσιακές εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα απ’ την ανέλκυση του ναυαγίου του νοτιοκορεατικού οχηματαγωγού Sewol, σχεδόν τρία χρόνια μετά την πολύνεκρη τραγωδία.

Στις τηλεοπτικές εικόνες, διακρίνεται το σκουριασμένο και βρώμικο πλευρό από το κουφάρι του πλοίου των 6.825 τόνων να ξεπροβάλλει ανάμεσα σε δύο τεράστιες σωστικές φορτηγίδες.

Αυτός ο πολύπλοκος ελιγμός -μία από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις ναυαγιαίρεσης ενός ολόκληρου πλοίου που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ- πραγματοποιείται καθώς πλησιάζει η τρίτη επέτειος της καταστροφής.
Το οχηματαγωγό είχε βυθιστεί στις 16 Απριλίου 2014 στα ανοικτά της νήσου Τζίντο (νοτιοδυτική Νότια Κορέα) σε μια από τις χειρότερες ναυτικές τραγωδίες στην ιστορία της Νότιας Κορέας, που στοίχισε τη ζωή σε 304 ανθρώπους οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μαθητές Λυκείου.
 Η ναυαγιαίρεση του πλοίου ήταν μια ουσιαστική διεκδίκηση των οικογενειών των θυμάτων. Εννέα πτώματα, που δεν βρέθηκαν ποτέ, μπορεί να εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένα εκεί.

 

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο μοναχός και το πλήθος δαιμόνων
Ψυχικά και σωματικά πάθη, ψυχικές και σωματικές αρετές

Αναγκαίο είναι να γνωρίζει καθαρά ο κάθε άνθρωπος, πόσες είναι οι ψυχικές αρετές και πόσες οι σωματικές, ποια είναι τα...

Close