«Ξέρω πού βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή»: Ανησυχία για νέα εφαρμογή «παρακολούθησης» του WhatsApp

Σε… μυστικούς πράκτορες θέλει να μετατρέψει τους χρήστες του το WhatsApp το οποίο ετοιμάζεται να προσθέσει στο λογισμικό του ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει τη… ζωντανή παρακολούθηση των χρηστών του.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό το οποίο εντοπίστηκε σε δοκιμαστικές εκδόσεις της εφαρμογής και για Android και για iOS, ονομάζεται Live Location Tracking και όπως λέει το όνομά του, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν την τοποθεσία που βρίσκονται ορατή στους φίλους τους στην εφαρμογή.
Στην ουσία, το Live Location Tracking θα επιτρέπει στους χρήστες να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται οι επαφές τους για χρονικά «παράθυρα» ενός, δύο και πέντε λεπτών.
Πάντως, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα έρχεται απενεργοποιημένο από το WhatsApp, το οποίο ήδη αντιμετωπίζει κατακραυγή για παρακολούθηση και παραβίαση της ιδιωτικότητας, και οι χρήστες θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν οι ίδιοι.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/01/%ce%be%ce%ad%cf%81%cf%89-%cf%80%ce%bf%cf%8d-%ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ae-%ce%b1.html#ixzz4XHJpHH92

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
paisios
Ανατριχιαστική προφητεία του Γέροντα Παϊσίου: «Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο που…» (βίντεο)

Μια ακόμα ανατριχιαστική προφητεία του Γέροντα Παϊσιου…

Close