Οι εταιρείες GREEK PRESS, ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ενώνουν τις δυνάμεις τους

 

-Οι εταιρείες “GREEK PRESS”,ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ” ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε με πρωτοβουλία της κυρίας Γιώτας Παμπάλου μια όμορφη συνεργασία ανάμεσα στις εταιρείες που πλέον αποκτά στέρεες βάσεις και επεκτείνεται σε περισσότερους τομείς. Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τη νέα συνεργασία: Η εταιρεία Greekpress θα φιλοξενεί  τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Α.Μ.Κ.Ε. <<ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ>> http://theatremylife.blogspot.gr/2014/11/darkland.html, κ. Μιχαήλ Δουκάκη, ώστε να παίρνει συνεντεύξεις, να αρθρογραφεί και να προωθεί δουλειά νέων καλλιτεχνών με προσεγμένη πορεία στο χώρο στην ειδική στήλη που θα βρείτε από τις αρχές του νέου έτους στη διαδικτυκακή εφημερίδαGreekpress.gr, https://www.greekpress.gr/.

Από τις συνεντεύξεις αυτές θα επιλεγούν και θα προωθηθούν οι πιο αξιόλογες .Ακόμη, οι καλύτερες καλλιτεχνικές προτάσεις θα ενταχθούν και στο Φεστιβάλ των Νησιών 2015 που ήδη προετοιμάζει η Α.Μ.Κ.Ε. <<ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ>>.
Αυτήν την περίοδο η ομάδα παρουσιάζει στο Θέατρο Φούρνος την μουσικοθεατρική παράσταση “Darkland” (βάσει των στατιστικών η δημοφιλέστερη μουσικοθεατρική παράσταση της Αθήνας) και προετοιμάζει το ανέβασμα του έργου “Να σ’ αγαπώ με μέτρο” στο οποίο οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα χρειαστεί να μείνουν όλοι μαζί, για ένα μήνα, στο ίδιο σπίτι (Φεβρουάριος 2015). Βιογραφικά και υλικό για τις συνεντεύξεις μπορούν να στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας: theatremylife@gmail.com (με θέμα: “Συνέντευξη”) καθώς επίσης και για συμμετοχή στην παράσταση “Να σ’ αγαπώ με μέτρο” στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (με θέμα: “Να σ’ αγαπώ με μέτρο”).
Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα σύντομο βιογραφικό του νέου μας συνεργάτη καθώς και μία λίστα video για να τον γνωρίσετε καλύτερα!

https://www.youtube.com/watch?v=rm1lGMTXo3U&list=PLy1GwmI77UL7zX-UyjCEnPZTRKcyHMsml
Μιχαήλ Δουκάκης

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη στις 23-10-1988. Κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα αλλά το μισό έτος περιοδεύει στην επαρχία. Σπούδασε ηθοποιός στο Θέατρο Τέχνης <<Κάρολος Κουν>> και εικαστικός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών της ΘΕατρικής Συντροφιάς Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, (ΘΕ.Σ.Π.Ι), με σημαντική προσφορά στην Πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και στα Ιωάννινα ως ηθοποιός σε θέατρα της πόλης καθώς και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοιτητικού Θεάτρου (2009-2010). Από το 2000 έχει τη δική του θεατρική ομάδα. Ιδρυτής μαζί με άλλους 9 καλλιτέχνες και καλλιτεχνικός διευθυντής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας <<ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ>>. Το 2014 εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής εικαστικών στο γυμνάσιο και στο λύκειο Κυθήρων, όπου αναμόρφωσε μαζί με τους μαθητές την αυλή του σχολείου με το project “Τα παιδιά ζωγραφίζουν τον τοίχο!”. Εμπνευστής και διοργανωτής του <<Φεστιβάλ των Νησιών>> που πραγματοποιείται σε δέκα νησιά κάθε χρόνο. Έχει σκηνοθετήσει και παρουσιάσει πλήθος παραστάσεων σε ιδρύματα, παραστάσεις παραμυθιών σε άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες και έχει εμψυχώσει θεατρικά παιχνίδια για παιδιά και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Καράβι μικρό

Φίλιππος Πλιάτσικας - Καράβι Μικρό

Close