Οι ευχές Πούτιν στον Ιβάν Σαββίδη

Με αφορμή την αυριανή Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε τις ευχές του στον Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Εθνικής Πολιτιστικής Αυτονομίας των Ελλήνων Ρωσίας και μέλος του Συμβουλίου εθνοτικών σχέσεων παρά τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά, στην επιστολή του προς τον Πόντιο επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Β. Πούτιν αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κ. Σαββίδη! Οι καλύτερες ευχές μου για την Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας. Είμαστε υπερήφανοι για τις ηρωικές σελίδες της ιστορίας της χώρας μας, το θάρρος και την αντοχή πολλών γενιών των στρατιώτων και των αξιωματικών μας, για όλους εκείνους που πολέμησαν για την Πατρίδα, για την ασφάλεια του κράτους μας.

»Έχουμε μεγάλο σεβασμό για όλους εκείνους που με όλη την αξιοπρέπεια συνεχίζουν σήμερα την ωραία παράδοση της υπηρεσίας προς την πατρίδα, που πάνω απ’όλα βάζει έννοιες όπως ο πατριωτισμός, η πίστη, το ανιδιοτελές καθήκον και η στρατιωτική αδελφότητα. Σας εύχομαι καλή επιτυχία, υγεία, υλοποίηση όλων των σχεδίων σας. Βλαντιμίρ Πούτιν».


Η επιστολή του Β. Πούτιν προς τον Ιβάν Σαββίδη

pontos-news.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
gabriel
Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Πρέπει να κάνουμε το παν προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη

Η Γερμανία πρέπει να κάνει όλα όσα μπορεί ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη, επανέλαβε ο υπουργός Εξωτερικών της...

Close