Οι Ιταλοί ”τινάζουν” στον αέρα Γερμανία & ευρώ

'Kραδασμοί'' στην ΕΕ;

Η αδιαφορία της ΕΕ και οι στυγνοί εκβιασμοί της Γερμανίας, έχουν φέρει οργή και θυμό στην Ιταλία. Η Μέρκελ παρά τους νεκρούς στην Ιταλία, δεν φαίνεται πως έχει την διάθεση να βοηθήσει την δοκιμαζόμενη χώρα.

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Αυτές οι καταστάσεις όπως φαίνεται, θα αλλάξουν μία για πάντα την Γηραιά Ήπειρο. Όλο και περισσότεροι Ιταλοί μισούν πλέον το ”κονκλάβιο” των Βρυξελλών και πλέον τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Πρέπει να γνωρίζουμε το εξής. Όποτε και εάν γίνουν εκλογές στην Ιταλία, νικητής θα αναδειχθεί ο Σαλβίνι. Η απήχηση στον λαό είναι τεράστια, ενώ έχει βρει και την σύμμαχό του για να σχηματίσει μία ανεξάρτητη Κυβέρνηση.

Αυτή είναι η Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτιδα του εθνικού συντηρητικού κόμματος ”Αδελφοί της Ιταλίας΄΄, η οποία έκανε μάλιστα πριν λίγες ώρες παρέμβαση σε ΜΜΕ, όπου ξεκαθάρισε με άμεσο τρόπο, πως όλα θα αλλάξουν στο μέλλον στην Ευρώπη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε τα εξής:

”Δεν ζητάμε δώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τη Γερμανία, είμαστε συνηθισμένοι να δουλεύουμε και να μην ζητάμε ελεημοσύνη. Η αλήθεια είναι μία, η Γερμανία έχει πλουτίσει στους ώμους μας. Θέλουμε τα χρήματά μας πίσω!”

Ξεκάθαρη τοποθέτηση με τον Σαλβίνι να παίρνει την ”σκυτάλη” μετά από λίγες ώρες και να λέει τα εξής:

”Η ΕΕ και η Γερμανία δεν έδωσαν καμία βοήθεια. Φθάσαμε στο σημείο να μας στέλνουν υλικά η Αλβανία και η Βενεζουέλα”.

Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην Ευρώπη!

Giorgia Meloni 🇮🇹 ن

@GiorgiaMeloni
All’Unione Europea e alla Germania non chiediamo regali, siamo abituati a lavorare e a non chiedere l’elemosina. Pretendiamo quello che ci spetta, perché da anni, grazie alla moneta unica, la Germania si arricchisce sulle nostre spalle. Rivogliamo indietro i nostri soldi

Embedded video
2,128
12:08 PM – Mar 31, 2020
Twitter Ads info and privacy
837 people are talking about this

Matteo Salvini

@matteosalvinimi
Buongiorno Amici.
Ci hanno riempito per 20 anni della parola Europa, poi nel momento del bisogno ci arriva l’aiuto dal Venezuela o dall’Albania, mentre dall’”Unione” due dita negli occhi.
Non lo scorderemo.

🔴 LINK 👉 https://www.adnkronos.com/fatti/politica/2020/03/29/coronavirus-salvini-grazie-presidente-albania-germania-niente_RQpDzez398TDzQkjP4joGL.html …

View image on Twitter
3,072
11:31 AM – Mar 30, 2020
Twitter Ads info and privacy
1,800 people are talking about this

ΠΗΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ισραήλ: Ενεργοποιήθηκε υπόγειο καταφύγιο λόγω πανδημίας

Η εγκατάσταση είναι σε θέση να συντηρεί ανθρώπους για παρατεταμένη χρονική περίοδο πυρηνικού, βιολογικού και χημικού πολέμου

Close