Οι λόγοι που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας

Οι λόγοι για τους οποίους δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας στα σύνορα με τη Λευκορωσία ανακοινώθηκαν στην Bankovaya
Οι προγραμματισμένες για σήμερα διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα σύνορα Λευκορωσίας-Ουκρανίας δεν θα ξεκινήσουν για αρκετές ώρες ακόμη.

Αυτό οφείλεται στα πολύ περίπλοκα logistics και στην ανάγκη λήψης μέτρων ασφαλείας για την ουκρανική αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με το κανάλι Telegram Politika Strana, αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ζελένσκι Σεργκέι Νικιφόροφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτό το στάδιο θα εργαστεί μια προηγμένη αντιπροσωπεία, η οποία θα πρέπει να καθορίσει τις προϋποθέσεις για την πορεία των περαιτέρω διαπραγματεύσεων.

Όπως έγραψε η «Strana», το σημείο ελέγχου στα σύνορα Λευκορωσίας και Ουκρανίας – Aleksandrovka (Λευκορωσία) – Vilcha (Ουκρανία) επιλέχθηκε ως τόπος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Μόσχας και του Κιέβου . Η πλησιέστερη πόλη της Λευκορωσίας σε αυτήν είναι η Narovlya.

Και περίπου στις 5:00 μ.μ. , ο Φιόντορ Βενισλάφσκι, βουλευτής του κόμματος Υπηρέτης του Λαού, είπε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τα σύνορα με τη Λευκορωσία είχαν ξεκινήσει . Ταυτόχρονα, μια φήμη άρχισε να διαδίδεται μέσω των ρωσικών καναλιών Telegram ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποχώρηση του Κιέβου από ολόκληρη την επικράτεια των περιοχών Ντόνετσκ και Λουχάνσκ και τη μεταφορά τους υπό τον έλεγχο του «LDNR» με αντάλλαγμα την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων. από την υπόλοιπη Ουκρανία. Ωστόσο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε τις πληροφορίες για την έναρξη της συνάντησης.

pentapostagma.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
“Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό”: Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο

Close