Οι Σατανιστές ντύνουν άγαλμα της Παναγίας με φόρεμα βαμμένο στο αίμα

Αφού τα έχουμε ισοπεδώσει όλα και δεν ξέρουμε που τελειώνει η ελευθερία και που αρχίζει η ασυδοσία η φρικαλέα είδηση που έφτασε στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline δεν προκαλεί εντύπωση…Σατανιστές σκοπεύουν να ντύσουν με αιματοβαμμένο κοστούμι ένα άγαλμα της Παναγίας την παραμονή των Χριστουγέννων στην πόλη της Οκλαχόμα.

Μάλιστα αυτή η δημόσια βεβήλωση έλαβε και άδεια από το Δημαρχείο και έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ, την παλιά Μητρόπολη, μια ιστορική Καθολική Εκκλησία που βρίσκεται στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Adam Daniels, ο οποίος οργάνωσε πέρυσι συγκέντρωση σατανιστών στην Οκλαχόμαι είπε ότι προτίθενται να χρησιμοποιήσουν ψεύτικο αίμα “για να προσθέσουν ένα ακόμη στρώμα διαφθοράς στη Μαρία, που αποτελεί έμβλημα της Καθολικής Εκκλησίας.”

Σε απάντηση, οι Καθολικοί κάλεσαν τον δήμαρχο Mick Cornett να ανακαλέσει την άδεια που έχει εκδοθεί για τη σατανική ομάδα. “Αυτή η δημόσια επίθεση εναντίον της Μητέρας του Θεού θα πρέπει να κληθεί αυτό που πραγματικά είναι: θρησκευτική δίωξη” είπε ο εκπρόσωπος τους John Ritchie και συμπλήρωσε “Όταν οι αμερικανοί στρατιώτες καταστρέφουν ένα μουσουλμανικό βιβλίο, τιμωρούνται σκληρά. Αν κάποιος ζητήσει από το Δημαρχείο άδεια να χύσει χοιρινό λίπος στο Κοράνι και να το κάψει μπροστά στο τζαμί της Οκλαχόμα Σίτι, θα εκδιδόταν η άδεια; ”

ekklisiaonline.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Καρπενήσι: Ο προορισμός που δεν λείπει - σχεδόν - ποτέ το χιόνι
Καρπενήσι: Ο προορισμός που δεν λείπει – σχεδόν – ποτέ το χιόνι

Το Καρπενήσι είναι ο απόλυτος χειμερινός προορισμός. Και σε έναν χειμωνιάτικο προορισμό δεν λείπει - σχεδόν - ποτέ το χιόνι

Close