Οι τζιχαντιστές πουλάνε σκλάβες στην Τουρκία

 

 

Της Uzay Bulut

Ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός ARD παρουσίασε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία αξιωματούχοι του ΙΚ πωλούν σκλάβους στην τουρκική επαρχία Γκαζιαντέπ.

Τον Αύγουστο του 2014 το ΙΚ επιτέθηκε στην περιοχή του Σιντζάρ όπου ζούσαν 400.000 Γιαζίντι. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ 5.000 άνδρες Γιαζίτνι δολοφονήθηκαν και πάνω από 7.000 κορίτσια και γυναίκες κατέληξαν σεξουαλικές σκλάβες.

Μερικές από αυτές απελευθερώθηκαν με λύτρα, αλλά οι πολλές όχι. Τον Νοέμβριου, μετά την ανακατάληψη του Σιντζάρ από τους Κούρδους ανακαλύφθηκαν στην περιοχή ομαδικοί τάφοι που πιστεύεται πως ανήκουν σε γυναίκες Γιαζίντι.

Τα γερμανικά κανάλια NDR και SWR, επίσης, ανέφεραν πως το ΙΚ πουλά γυναίκες και ανήλικα παιδιά και μάλιστα με φωτογραφίες. Τα χρήματα μεταφέρονται μέσω αξιωματούχοι συνδέσμου από την Τουρκία.

«Επί εβδομάδες Γερμανοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο πλευρό διαπραγματευτών Γιαζίντι οι οποίοι προσπαθούσαν να εξαγοράσουν από τους τζιχαντιστές τις σκλάβες και τα παιδιά τους. Οι γυναίκες πωλούνται μέσω διαδικτύου σε δημοπρασία για 15-20.000 δολάρια. Αντίστοιχα ποσά ζητούν οι τζιχαντιστές ως λύτρα και για να απελευθερώσουν κάποια από τις άτυχες αυτές γυναίκες. Τα χρήματα μεταφέρονται μέσω αξιωματούχων και μεσαζόντων του ΙΚ.

»Το NDR and SWR βρέθηκαν εκεί την στιγμή της απελευθέρωσης μιας γυναίκας και των τριών μικρών παιδιών της. Πόσες γυναίκες και παιδιά παραμένουν ακόμα σκλάβοι είναι άγνωστο. Ορισμένοι πάντως μιλούν για πολλές εκατοντάδες», αναφέρουν τα γερμανικά κανάλια.

Μόνο από τα λύτρα το ΙΚ κέρδισε 2,5 εκ. δολάρια. Οι τζιχαντιστές στέλνουν μηνύματα με αριθμημένες φωτογραφίες των θυμάτων τους, μέσω κινητών. Αντιδρώντας στις κατηγορίες αυτές τουρκικές οργανώσεις κατήγγειλαν τη ΜΙΤ ότι γνωρίζει αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν αντιδρά.

Οι οργανώσεις κατηγορούν τη ΜΙΤ για συμμετοχή σε διακίνηση ανθρώπων, εξώθηση σε πορνεία, συμμετοχή σε γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

«Αν δει κανείς τα πυρομαχικά και τα χρήματα που κυκλοφορούν εδώ φαίνεται πως το Γκαζιαντέπ είναι το κέντρο της επιμελητείας του ΙΚ», αναφέρει ο Τούρκος δικηγόρος Μπεκτάς Σαρκλί. Ο Κούρδος βουλευτής του HDΡ Μαχμούτ Τογκρούλ απεύθυνε ερώτηση στο τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τα γραφεία που ανήκουν στο ΙΚ και ασχολούνται με το δουλεμπόριο και την πορνεία στην Τουρκία. Φυσικά απάντηση δεν πήρε.

«Στο Γκαζιαντέπ οι τζιχαντιστές κυκλοφορούν ελεύθερα και η πόλη έχει καταντήσει ξενοδοχείο του ΙΚ», ανέφερε. Η κουρδικής καταγωγής δικηγόρος Ρεϊχάν Γιαλτσιντάγκ αναφέρει επίσης ότι το ΙΚ έχει ανοίξει, κανονικά, γραφείο στο Αντέπ και μέσω αυτού πουλά γυναίκες και παιδιά.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το Γκαζιαντέπ βρίσκεται στη δημοσιότητα. Τον Νοέμβριο του 2015, μετά την επίθεση στο Παρίσι, ομάδες με σημαίες του ΙΚ περιέτρεχαν την πόλη, κορνάροντας και πανηγυρίζοντας τον θάνατο των «απίστων» στους δρόμους του Αντέπ.

Οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι, αλλά όχι μουσουλμάνοι. Ακολουθούν την αρχαία θρησκεία του Ζωροάστρη. Γιαζίντι ζούσαν και στην Τουρκία, αλλά διώχθηκαν συστηματικά, ήδη από το 1912-15 μαζί με τους Έλληνες του Πόντου και τους Αρμένιους.
Σύμφωνα με κάποιες γυναίκες που ξέφυγαν δίνουν την εικόνα της φρίκης, μιλώντας για κοριτσάκια 7 ετών να πεθαίνουν από αιμορραγία, βιασμένα από τους τζιχαντιστές. Άλλες κοπέλες που αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ κάηκαν ζωντανές.

Η Τουρκία όμως, μέλος του ΝΑΤΟ παρόλα αυτά, δεν γνωρίζει απλώς, είναι συνένοχος στο έγκλημα. Παρόλα αυτά η Τουρκία χρηματοδοτείται από την ΕΕ και θεωρείται υποψήφια προς ένταξη χώρα παρά το γεγονός ότι συνέβαλε τα μέγιστα στην ισχυροποίηση του ΙΚ.

http://www.gatestoneinstitute.org/7078/turkey-isis-slaves

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πλαστά διαβατήρια εκδίδει το Ισλαμικό Κράτος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πλαστά διαβατήρια εκδίδει το Ισλαμικό Κράτος

Αποκάλυψη πολλών μεγατόνων κάνει σήμερα στο κυριακάτικο φύλλο της η γερμανική εφημερίδα die Welt.

Close