Οι Τούρκοι διαμαρτύρονται για τις δηλώσεις κατά του Ερντογάν

Είναι εμφανές ότι οι Τούρκοι έχουν ενοχληθεί σφόδρα από τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος αποκάλεσε «στυγνό δικτάτορα» τον Ερντογάν.

Πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Anadolu, σχολιάζουν πως «Καταδικάζουμε έντονα τις καινούριες αγενείς, αδιανόητες και ανεύθυνες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας σε ραδιοφωνικό κανάλι και επιστρέφουμε πίσω στον ίδιο τις εκφράσεις του για τη χώρα μας».

«Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα σε διάφορα σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα, οι εν λόγω δηλώσεις εναντίον της χώρας μας είναι προκλητικές και αποσκοπούν να βλάψουν τις προσπάθειες αυτές», συμπληρώνεται στη συνέχεια του τηλεγραφήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε χαρακτηρίσει «στυγνό δικτάτορα» τον Ερντογάν.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία», έχει δηλώσει ο Πάνος Καμμένος.

 

ΠΗΓΗ: tribune.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Οι βαθμίδες της Θείας Χάριτος  
Η πίστη της Εκκλησίας δεν είναι μια φιλοσοφική ενατένιση της ζωής

  Η πίστη και η αλήθεια της Εκκλησίας δεν είναι μια αφηρημένη θεώρηση ή φιλοσοφική ενατένιση της ζωής.

Close