Ομιλία της κ. Αθηνά Σιδέρη στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος

Σε μεγάλο πλήθος πιστών μίλησε την Πέμπτη 19 Μαρτίου  2015 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο Βύρωνα, εξ’ αφορμής της παραμονής του Τιμίου Ξύλου (8-21 Μαρτίου) από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, η κα. Αθηνά Σιδέρη γνωστή σε όλους για τις ομιλίες της και τις εκπομπές της στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Μεταξύ άλλον η κα. Αθηνά Σιδέρη μετέφερε τα λόγια του Αγίου Πορφυρίου σχετικά με το Σταυρό του Κυρίου μας: «Αγάπα ότι αγάπησε ο Χριστός! Ο Χριστός σταυρώθηκε για μας και ο κάθε άνθρωπος που παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον Χριστό, οφείλει όπως λέει το ευαγγέλιο να απαρνηθεί τον εαυτό του και να σηκώσει τον σταυρό που του αναλογεί. Αγάπησε και εσύ τον Σταυροθέντα Χριστό και σήκωσε και εσύ τον Σταυρό σου. Μόνο έτσι παιδιά μου, λέει ο Άγιος Πορφύριος θα μπορέσετε να είσαστε μαζί Του στο παράδεισο». Και ολοκληρώνοντας ο Άγιος το λόγο του μας λέει: «Θέλω όλοι να είμαστε μια εσταυρωμένη και θυσιαστική Αγάπη»

Εκ του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος

Greekpress3

Greekpress1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συντήρηση 23 έργων του Θεόφιλου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συντήρηση 23 έργων του Θεόφιλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Πολιτισμού, η συντήρηση 23 ζωγραφικών έργων του Θεόφιλου, τα οποία και εκτίθενται...

Close