Ορθόδοξη Αλήθεια: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του προέδρου

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα, παρουσιάζει σε αφιέρωμα, τον ευλαβή Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο

 

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δύο βιβλία και δύο cd για να επιλέξετε: “Οι άγιοι της πίστεως μας” 1ος και 2ος τόμος , ή οι “Γερόντισσες της ορθοδοξίας” 1ος και 2ος τόμος, και τα cd: “Οι καμπάνες της Ορθοδοξίας” ή “Απολυτίκια των Αγίων” (α΄και β΄μέρος).

Μαζί και τα “Ορθόδοξα Προσωπάκια” η πρώτη θρησκευτική εφημερίδα για παιδιά.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα, παρουσιάζει σε αφιέρωμα, τον ευλαβή Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο που δίνει λαμπρό παράδειγμα πίστεως. Παράλληλα, αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς του, οι οποίες αποδεικνύουν την ευσέβειά του. Οι επισκέψεις του σε ναούς, οι ιερές εικόνες που έχει στο γραφείο του, με δεσπόζουσα την Παναγία Υπαπαντή, και οι δύο ρήσεις που τηρεί απαρέγκλιτα!

Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” μέσα από ρεπορτάζ της, θυμίζει στον “σουλτάνο” Ερτνογάν, την φιλοναζιστική πολιτική της Τουρκίας από την εποχή του Κεμάλ .Την ώρα που ο πρόεδρος της γείτονος κατηγορεί Ευρωπαίους ηγέτες ως απομεινάρια του Χιτλερ, η Ιστορία αποδεικνύει περίτρανα, ότι η χώρα του μιμήθηκε τη Γερμανία.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Ανοίγει τις πύλες του ο Ναός του Αγίου Λουκά του ιατρού στο Ναύπλιο , ο οποίος έχει χτιστεί κατά τα ρωσικά πρότυπα.

* Ο συνταγματάρχης π. Ιωάννης Ψωμάς, που άφησε την καριέρα του στον Στρατό και φόρεσε το ράσο.

* Ο αστυνομικός Παύλος Γκάτσης, διακονεί ασθενείς και προσφέρει ως εθελοντής τις υπηρεσίες του μέσω της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα βιβλία και το 2πλό cd κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Επίσκεψη Αρχιερέων στην πανηγυρίζουσα Μονή Αγ.Γεωργίου Κορινού

Την Κυριακή 23 Απριλίου πανηγύρισε η ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κορινού Πιερίας, με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου...

Close