Ο Αναστάσιος αγαπά την Αλβανία περισσότερο από τους Αλβανούς πολιτικούς

 

Η πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση – LSI, Μόνικα Κρουεμάδι, υποστήριξε σθεναρά τη χορήγηση της αλβανικής υπηκοότητας στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο Γιαννουλάτο, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Αφού συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό των Τιράνων, η Κρουεμάδι είπε:

«Θέλω να ευχηθώ στους Αλβανούς αυτά τα Χριστούγεννα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα και σας εύχομαι αγάπη, ειρήνη, καλοσύνη και ευημερία. Από αυτόν τον καθεδρικό ναό θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αλβανούς για το Νέο Έτος, η γέννηση του Χριστού να φέρει ειρήνη, περισσότερη πρόοδο για τα παιδιά μας που αξίζουν περισσότερα».

Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με την απόφαση του προέδρου Ιλίρ Μέτα για την παραχώρηση της αλβανικής υπηκοότητας στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο Γιαννουλάτο, η πρόεδρος του LSI είπε:

«Φυσικά και συμφωνώ, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν μία από τις καθυστερημένες αποφάσεις της αλβανικής πολιτικής. Έχω την εντύπωση ότι ο Γιαννουλάτος αγαπά περισσότερο την Αλβανία από τους Αλβανούς πολιτικούς».

vimaorthodoxias.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μ. Καλάβρυτων και Αιγιάλειας Αμβρόσιος: Ας μιλήσουμε έξω απ' τα δόντια φτυστέ τους!
Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Τσίπρας, ο άθεος και αντίχριστος»

Πυρά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή το ταξίδι του Ελληνα πρωθυπουργού στο Βελιγράδι τα Χριστούγεννα.

Close