Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος

 

Παρουσία μεγάλου όγκου πιστών μίλησε το Σάββατο το απόγευμα 14 Μαρτίου 2015 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο Βύρωνα, εξ’ αφορμής της παραμονής του Τιμίου Ξύλου (από 8-21 Μαρτίου) από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως των Ιεροσολύμων, ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης.

Μεταξύ των άλλων που είπε ο Γέροντας Νεκτάριος ήταν:”Ο ουράνιος πατέρας μας Τον έστειλε εδώ στη γη για να αποδείξει πως οι Θεός είναι εύσπλαχνος, Τον έστειλε για να σταυρωθεί και έτσι να ξεπληρώσει τις δικές μας αμαρτίες. Ο Θεός γεμάτος αγάπη έστειλε τον μονογενή Του Υιό να γεννηθεί κάτω στη γη, υπό της Παρθένου Μαρίας, για να σώσει τον άνθρωπο από την κατάρα του θανάτου. Σήμερα έχουμε την μεγάλη ευλογία εδώ στο προσφυγικό αυτό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, να σταθούμε απέναντι από τον Τίμιο Σταυρό Του και να του ζητήσουμε να μας σώσει. Μην ξεχνάτε πως Αυτός ανέβηκε το Γολγοθά μόνος Του. Και εμείς πρέπει εάν θέλουμε να τιμήσουμε την θυσία Του να θυσιάσουμε τα πάθη μας και να σταυρωθούμε μαζί Του”.

Εκ του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος

1

Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος1

Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος2

Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος3

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πρόσκληση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε τιμητική εκδήλωση για διπλό CD «Ύμνοι και Τραγούδια για την Παναγία» της Νεκταρίας Καραντζή
Πρόσκληση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε τιμητική εκδήλωση για διπλό CD «Ύμνοι και Τραγούδια για την Παναγία» της Νεκταρίας Καραντζή

Πρόσκληση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε τιμητική εκδήλωση για διπλό CD «Ύμνοι και Τραγούδια για την Παναγία» της Νεκταρίας Καραντζή.

Close