Ο Ερντογάν άνοιξε τα κλειστά κέντρα & στέλνει ποινικούς στον Έβρο

Υβριδικό πόλεμο διεξάγει η Τουρκία εναντίον μας!

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ο υβριδικός πόλεμος με “όπλο” το μεταναστευτικό συνεχίζεται, και εκτιμάται πως η Τουρκία θα το χρησιμοποιήσει στο έπακρο το επόμενο διάστημα για τη μέγιστη άσκηση πιέσεων στην Ελλάδα και την επίτευξη των στόχων της σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και ανθρωπίνων ζωών.

Σκοπός του υβριδικού πολέμου η μείωση της εθνικής ισχύος του αντιπάλου, με βασικούς στόχους τον πληθυσμό και τα πρόσωπα που διαμορφώνουν στρατηγική και λαμβάνουν αποφάσεις και επί μέρους επιδιώξεις, ως εξής:

  • -δημιουργία πανικού, πρόκληση φόβου και ανασφάλειας και κάμψη του ηθικού του λαού,
  • -εσωτερική κοινωνική κατάρρευση και αποδιοργάνωση του κράτους,
  • -υπονόμευση της βούλησης και αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης.

Οι Τούρκοι στέλνουν ισλαμιστές στα σύνορα: Κάνουν επιθέσεις φωνάζοντας ”Αλλάχ Ακμπάρ” – Κανονικός πόλεμος

Αυτό κάνει η Τουρκία, η οποία συνεχίζει να στέλνει ισλαμιστές στον Έβρο.

Η ΜΙΤ έχει αναλάβει πλέον τα ηνία της επιχείρησης, ενώ την ίδια στιγμή, ισλαμιστές τουρκμένοι έχουν ήδη φθάσει στα σύνορα.

Kevork Almassian@KevorkAlmassian

To whom it may concern, a terrorist from Al-Qaeda affiliated group says on his FB profile that he arrived in Greece and he’s on his way to Germany. @PolizeiBerlin_I

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
985 people are talking about this

Δείτε βίντεο:

Σταυροφόρος@stavroforos_

Η ΜΙΤ συνεχίζει να στέλνει λεωφορεία απ την Κωνσταντινούπολη στον Έβρο.
Στο βίντεο Μαροκινοί αποθεώνουν τον Ερντογάν.

Το κράτος-δολοφόνος άνοιξε τις πύλες της κολάσεως.

Embedded video

41 people are talking about this

Σταυροφόρος@stavroforos_

Η Τουρκία μας κήρυξε τον πόλεμο.

Είναι μια μία οργανωμένη & στοχευμένη επιθετική επιχείρηση με σκοπό την πολιτική πίεση & την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας μέσω των proxies.

Οι τζιχαντιστές & οι τυχοδιώκτες πρέπει να καταλάβουν οτι βάζουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Ούτε βήμα πίσω

Embedded video

109 people are talking about this

Σταυροφόρος@stavroforos_

Μαχητής του τάγματος Sultan Suleyman των τουρκομάνων που έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου στη Συρία.

Αυτοί είναι οι “πρόσφυγες” που πολιορκούν τα σύνορα μας. https://twitter.com/KevorkAlmassian/status/1233544653007413251 

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Kevork Almassian@KevorkAlmassian

To whom it may concern, a terrorist from Al-Qaeda affiliated group says on his FB profile that he arrived in Greece and he’s on his way to Germany. #Syria #Idlib #Turkey @PolizeiBerlin_I

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η Τουρκία έχει ανοίξει την κάνουλα και εξαπολύει μετανάστες στην Ευρώπη.

Οι απειλές της Άγκυρας εγείρουν ζωηρό προβληματισμό στην  ΕΕ, τη στιγμή που η γειτονική χώρα δέχεται συνεχείς προειδοποιήσεις για την τήρηση της κοινής δήλωσης με την Ένωση για το Μεταναστευτικό.

Το κρεσέντο προκλητικότητας από την τουρκική κυβέρνηση επιβεβαιώνεται από μαρτυρία Τούρκου διακινητή ο οποίος στην ουσία παραδέχεται ότι ετοιμάζονται να μεταφέρουν πρόσφυγες στα νησιά με εντολή Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Alpha, o διακινητής δηλώνει τα εξής: «Οι μετανάστες κατάλαβαν λάθος και πήγαν στη συνοριακή γραμμή. Από εκεί δεν μπόρεσαν να περάσουν. Κατασκευάζουμε φουσκωτά σκάφη και μηχανές, με κόστος 7 – 8 χιλιάδες ευρώ, κερδίζουμε 2.000 ευρώ. Μπαίνουν μέσα 35 άνθρωποι αν και μπορούν να μπουν 45. Από εδώ τους αφήνουμε και πάνε στην Ελλάδα σε 20 – 25 λεπτά».

Οι δηλώσεις αυτές φτάνουν ύστερα από τα αποκαλυπτικά βίντεο που δείχνουν τουρκικά στρατιωτικά οχήματα να συνοδεύουν λεωφορεία με μετανάστες στον Έβρο και μετά την είδηση ότι Τούρκοι μοιράζουν δακρυγόνα σε μετανάστες.

Κλιμάκωση στον Έβρο: Καταδρομική ενέργεια τουρκικών δυνάμεων κατά του ελληνικού φράχτη

Πληροφορίες ότι οι Τούρκοι έχουν ανοίξει κλειστά κέντρα και στέλνουν ποινικούς για να περάσουν στην Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στις Καστανιές Έβρου, με πληροφορίες ότι οι τουρκικές αρχές έχουν ανοίξει κλειστά κέντρα κράτησης όπου βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες με παραβατική συμπεριφορά και τους μεταφέρουν στα σύνορα με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΙ,  μεταξύ των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που μεταφέρουν οι Τούρκοι προς τον Έβρο βρίσκονται και «ποινικοί».

Ακραία προκλητική εμφανίζεται η Τουρκία η οποία ωθεί χιλιάδες μετανάστες στον Έβρο και με τη στάση της δυναμιτίζει το ήδη τεταμένο κλίμα.

Ζωηρή ανησυχία εγείρει το γεγονός ότι η γειτονική χώρα βοηθά μετανάστες στις μετακινήσεις τους προς τις Καστανιές. Εκτός από αυτό, δακρυγόνα χειρός δίνουν οι Τούρκοι σε κάποιους από τους μετανάστες.

«Προσοχή! Πρόκειται για στρατιωτικό πολεμοφόδιο. Διανεμήθηκε προς της Jandarmaya (η στρατοχωροφυλακή της Τουρκίας)», αναγράφεται πάνω στο δακρυγόνο.

Οι μετανάστες, με τη σειρά τους, τα πετούν στο ελληνικό έδαφος και στους αστυνομικούς. Τραβούν την περόνη και τα ρίχνουν περίπου όπως λειτουργεί η χεροβομβίδα.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου για το προσφυγικό στον Έβρο

Βγαίνουν ''μπροστά' οι ιερείς. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος από τις πρόσφατες εξελίξεις στην ελληνοτουρκική μεθόριο και ιδιαίτερα στο Τελωνείο Καστανεών, ο Σεβ....

Close