Ο Ερντογάν προσπαθεί να αποκτήσει ατομική βόμβα

Όπως αποκαλύπτει ο Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ(Ambulah bozkurt) ένας δημοσιογράφος που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση Ερντογάν, η Τουρκία προσπαθεί να αναπτύξει ατομική βόμβαΜε την ένταση μεταξύ Βορείου Κορέας και ΗΠΑ να έχει φτάσει στο σημείο θραύσης, ο δημοσιογράφος ανέδειξε πως η Τουρκία ενδεχομένως επιχειρεί επεκτείνει το οπλοστάσιο της, ενώ δεν αποκλείεται ο Ερντογάν να επιθυμεί την απόκτηση πυρηνικών για λόγους αποτροπής, όπως αναφέρει σε άρθρο του στο turkishminute.com.

Ο κ. Μποζκούρτ μάλιστα επίσης ανέφερε πως κύκλοι με επιρροή στον Πρόεδρο και μια ομάδα αξιωματούχων στον εσωτερικό κύκλο της κυβέρνησης, συζήτησαν την απόκτηση βόμβας, ενώ όπως τόνισε οι πρόσφατες συναντήσεις με Ρωσία και την Ιαπωνία, σηματοδοτούν μια απομάκρυνση από το ΝΑΤΟ.

Επίσης, ο ίδιος ο Μποζκουρτ υποστηρίζει ότι οι συνομιλίες που είχε η επικεντρώθηκαν στην κατασκευή δύο πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής στην Τουρκία.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι ενισχύεται από την στάση του Τούρκου εμπειρογνώμονα Aykan Erdemir του αμερικανικού Ιδρύματος Thinktank για την Προάσπιση των Δημοκρατιών όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Σατανιστές Υπερασπίζονται το Δικαίωμα στην ΈκτρωσηΣατανιστές Υπερασπίζονται το Δικαίωμα στην Έκτρωση
Σατανιστές Υπερασπίζονται το Δικαίωμα στην Έκτρωση

Δείτε το βίντεο για να καταλάβατε από που πηγάζουν όλες αυτές οι ψευτοκουλτούρες που έχουν εισχωρήσει σήμερα μέσα στην κοινωνία...

Close