Ο Ζ. Ζάεφ σούταρε Κοτζιά: Πέταξε το «Βόρεια» και κρατά το «Μακεδονία»

Την απόφαση της Ε.Ε. για το πότε θα αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΠΓΔΜ στην ένωση ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός της γείτονος, Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πολωνία.

Μάλιστα μπορεί οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις να συνδέονται με την συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα περί «Βόρειας Μακεδονίας» αλλά φαίνεται ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργό το πρώτο συνθετικό το έχει ξεχάσει ήδη.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

«Πρόκειται για μια υπέροχη μέρα για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Είναι σπουδαία η αναγνώριση. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε. αποφάσισαν να αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις τον Ιούνιο του 2019. Η Ε.Ε. και οι ηγέτες των κρατών – μελών αναγνώρισαν την «Μακεδονία» ως χώρα που υπόκειται σε θετικές αλλαγές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Ζάεφ, ο δρόμος προς τις μεταρρυθμίσεις είναι πλέον μη αναστρέψιμος. «Μένουμε προσηλωμένοι στις μεταρρυθμίσεις. Πλέον, οι πολίτες της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» μπορούν να πουν «Ναι, σε μια Ευρωπαϊκή Μακεδονία»», έγραψε χαρακτηριστικά.

pentapostagma.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Πρότυπο υπομονής, αγάπης και καρτερικότητος ο μακαριστός Μητροπολίτης Ιγνάτιος»

Με δήλωσή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος αναφέρθηκε στην εκδημία του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου τονίζοντας πως ο...

Close