Ο Καμμένος στην Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου Καΐρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Καμμένος στην Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου Καΐρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

O Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ. Θεόδωρος, υποδέχτηκε την Κυριακή τον Υπουργό Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο και ξενάγησε στην ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Παλαιού στο Κάιρο.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας:

Την 20η Απριλίου ε.ε. η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ο Β΄ υπεδέχθη τον Υπουργό Αμύνης της Ελλάδος κ. Καμμένο, στην ιστορική, Θεοβάδιστη και Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου Παλαιού Καϊρου, παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Καρθεγένης κ. Αλεξίου, Γουϊνέας κ. Γεωργίου, Πηλουσίου κ. Νήφωνος, Ηγουμένου της Ι. Μονής και των Επισκόπων Ναυκράτιδος κ. Μελετίου, Ηγουμένου της Πατριαρχικής Μονής Αγίου Σάββα Αλεξανδρείας και Βερενίκης κ. Χρυσοστόμου, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του στην Αίγυπτο.

Ο Μακαριώτατος ενημέρωσε τον Υπουργό για το έργο και την προσφορά του Πατριαρχείου στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη την Αφρική.

Επίσης η Α.Θ.Μ. ξενάγησε τον Υπουργό στον άρτι ανακαινισθέντα Ναό, στους υπόγειους μουσειακούς χώρους και στους τάφους των Πατριαρχών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

kammenos7 kammenos6 kammenos5 kammenos4 kammenos3 kammenos2

 

ΠΗΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το ορφανό νεογέννητο αρκουδάκι ο Πάτρικ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, θα έχει την υποστήριξη της iSquare

Η φροντίδα του Πάτρικ είναι πολύ σημαντική

Close