Ο καρκινοπαθής και τα 2 χειρουργεία-Θαύμα(Γέροντα Αμβρόσιου)

Τα περιθώρια ίασης ήταν ελάχιστα. Άρχισε χημειοθεραπείες βαριές, που όταν τελείωσαν θα έπρεπε, είπαν οι γιατροί, να κάνει 2 χειρουργικές επεμβάσεις στους πνεύμονες, σε διάστημα 20 ημερών η μια από την άλλη και με διάρκεια χειρουργείου πάνω από 7 ώρες η καθεμιά, κατά τις οποίες θα του αφαιρούσαν περίπου τον μισό από κάθε πνεύμονα.
Τον Αύγουστο του 1996 ο Γιάννης Βαρβούνης μπήκε στο νοσοκομείο «Μεταξά» με καρκίνο των γεννητικών οργάνων και πολλαπλές μεταστάσεις στους πνεύμονες. Σαν περιστατικό θεωρήθηκε από τα πλέον σοβαρά που είχαν εισαχθεί ποτέ στο νοσοκομείο.Προτού χειρουργηθεί, μέσω ενός γνωστού του ιερέα επισκέφθηκε τον Γέροντα Αμβρόσιο, ο οποίος εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην Αθήνα. Μόλις τον είδε ο Γέροντας, του είπε ότι ο συγκεκριμένος καρκίνος είχε αιτία μια συγκεκριμένη αμαρτία που διέπραξε και τον προέτρεψε να μη χειρουργηθεί, γιατί τα φάρμακα είχαν κάνει τη δουλειά τους.Ο άνθρωπος αποφάσισε να τον ακούσει, παρότι οι γιατροί επέμεναν ότι πρέπει να χειρουργηθεί, γιατί αλλιώς η νόσος θα είχε συνέχεια. Και πήγε στον νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Οι εκεί γιατροί, μετά από εξετάσεις δυο εβδομάδων, του ανακοίνωσαν ότι είναι απολύτως υγιής και ότι δεν χρειαζόταν κάτι επιπλέον.
Από τότε έχουν περάσει 12 χρόνια και δεν έχει αντιμετωπίσει πάλι το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Και όχι μόνο αυτό. Στις τελευταίες αξονικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι μεγάλοι όγκοι στον πνεύμονα, που είχαν καεί από τα φάρμακα και είχαν γίνει νεκρές μάζες, έχουν εξαφανιστεί και στον χώρο αυτό υπάρχει πάλι αιμάτωση και τριχοειδή αγγεία. Έγινε δηλαδή πάλι πνεύμονας, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό να συμβεί.
Πηγή: «Ο Πνευματικός της Μονής Δαδίου», Εκδόσεις Π. Κυριακίδη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Παρέμβαση των Σέρβων στο ουκρανικό -Τι λέει ο Επίσκοπος Μπάτσκας και… «ξεβολεύει» του Φαναριώτες

«Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι της άποψης ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος της Κωνσταντινούπολης δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στις υποθέσεις...

Close