Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά με τον νέο Διοικητή Πεζονταυτών-Αλεξιπτωτιστών

Τον , επεσκέφθη το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2017, ο νέος Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών-Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Σάββα Κολοκούρη, επί τη ευκαιρία της αναλήψεως των νέων καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά συνεχάρη το νέο Διοικητή για τη τοποθέτησή του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα πολυεύθυνα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Διοικητής αυτής της τόσο σημαντικής και από κάθε άποψη και πολυεύθυνης Ταξιαρχίας της Ρεντίνης, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι συνεχώς αρωγός και δίπλα σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει, ενώ καταλήγοντας ευχαρίστησε και τον απερχόμενο Διοικητή για την από κάθε άποψη άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο το διάστημα της Διοικήσεως του.

Εν συνεχεία ο κ. Διοικητής, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατον για την θερμή υποδοχή και τις ευχές του επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του, ενώ παράλληλα τον εκάλεσε να παραστεί και να ευλογήσει την αυριανή Τελετή Παράδοση – Παραλαβή της Διοικήσεως της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών-Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνης.

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες προανήγγειλαν ελληνοτουρκική σύρραξη και «Αττίλα»

Oι βρετανικές μυστικές Υπηρεσίες ΜΙ5, ΜΙ6 και GCHQ ενημέρωσαν την βρετανική κυβέρνηση ότι επίκειται ελληνοτουρκική διένεξη στην Ανατολική Μεσόγειο καλύπτοντας...

Close