Ο Μιχαήλ Δουκάκης ζητάει από τη Μέρκελ τρία μέτρα άμεσης ανακούφισης για την Ελλάδα!

 

Ο Μιχαήλ Δουκάκης ζητάει από τη Μέρκελ τρία μέτρα άμεσης ανακούφισης για την Ελλάδα! Αγαπητή κυρία Μέρκελ, αγαπητέ κύριε Σόϊμπλε, αγαπητή παγκόσμια ελίτ,

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

Οι Έλληνες μπορεί να είμαστε φιλήσυχος, φιλόξενος και φιλειρηνικός λαός, -όσο μας κοιμίζουν τα κανάλια-, αλλά από τότε που ανακαλύψαμε το διαδίκτυο και ενημερωνόμαστε από εκεί για το τι συμβαίνει στον κόσμο, έχουμε εξαγριωθεί, είμαστε συνεχώς στους δρόμους και διεκδικούμε καθημερινά κάτι που για εσάς είναι αδιανόητο και απαράδεκτο: Ελευθερία, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία. Σας υπενθυμίζω πως στο δημοψήφισμα ψηφίσαμε σε ποσοστό 61,31% πως θέλουμε να σταματήσει αυτός ο οικονομικός πόλεμος και διεκδικήσαμε την άδεια σας να συνεχίσουμε να αναπνέουμε και να υπάρχουμε σε αυτόν τον πλανήτη. Καθώς όμως αγνοείτε τη σημασία της ανθρώπινης ύπαρξης, αποφασίσαμε να σας ζητήσουμε τρία συγκεκριμένα μέτρα άμεσης ανακούφισης:

1) Να μετεγκατασταθούν επειγόντως από την Ελλάδα στη χώρα των ονείρων τους, τη Γερμανία οι χιλιάδες μετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ. Αυτό να γίνει με αεροπλάνα κι όχι με ψαρόβαρκες που τους κάνουν κρουαζιέρες θανάτου, σε όλα τα πανέμορφα ελληνικά νησιά που θέλετε επίσης να εκκενώσουμε για να αγοράσετε. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ακούσει πόσο φιλεύσπλαχνοι είστε, πόσο όμορφα περνάνε οι Γερμανοί πολίτες και γι αυτό θέλουν να έρθουν εκεί να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, μακριά από την πατρίδα τους, που δεν τους άρεσε και μακριά από όλες αυτές τις χώρες που βάση σχεδίου θα ισοπεδωθούν η μια μετά την άλλη, για να μπορέσουν έπειτα τα κοράκια να μοιράσουν τα κομμάτια και τον πλούτο τους.

Sos! Σκεφτείτε ακόμη πως εμείς οι Έλληνες είμαστε επαναστάτες, έχουμε πολύ αναρχικές ιδέες και αρνούμαστε να κάνουμε το καλό μας, αυτό που μας υπαγορεύουν οι “νονοί” μας, εννοώ εσάς φυσικά, αναζητούμε συνεχώς τη λευτεριά κι όσο αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι από της χώρες της Ανατολής ζουν μαζί μας και βλέπουν πόσο όμορφα αυτοκτονούμε καθημερινά, πως φτωχοποιηθήκαμε και ξεπουληθήκαμε μέσα σε μια στιγμή χωρίς ποτέ να ερωτηθούμε, υπάρχει κίνδυνος να εξαγριωθούν κι αυτοί, να έρθουν στη Γερμανία και να προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση! Πάρτε τους γρήγορα λοιπόν από την Ελλάδα, να μπορέσουν να γίνουν χρήσιμα ρομποτάκιαστα γρανάζια του πειράματος σας, διαφορετικά θα γίνουν κι αυτοί σαν τους Έλληνες και τότε θα πρέπει να ψάχνετε τρόπο να τους σβήσετε κι αυτούς από το χάρτη, όσους δεν έχουν σβήσει τα όπλα σας και οι θανατηφόρες κρουαζιέρες.

2) Καταργήστε αμέσως τις εθνικές κυβερνήσεις, δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Η κυβέρνηση είναι μια, είναι πανευρωπαϊκή και είναι Γερμανική. Όλες οι άλλες πρέπει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου να καταργηθούν εν μια νυκτί. Με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσουμε κι εμείς από τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα κι από τις ψευδαισθήσεις πως κάθε φορά ψηφίζουμε κάποιον να μας υπερασπιστεί, αφού όλοι διορισμένοι από εσάς είναι. Στο σημείο αυτό πρέπει να σας συγχαρώ που δεν αφήσατε τον Γιωργάκη Παπανδρέου να κάνει το δημοψήφισμα όταν ξεκινάγανε τα μνημόνια, που δεν μας αφήσατε να εκλέξουμε κυβερνήσεις αλλά τους διορίσατε χωρίς εκλογές (θυμηθείτε Παπαδήμος, Πικραμμένος, ας θυμηθούν κι οι Ιταλοί τι έγινε και στη χώρα τους καθώς και οι άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου) μέχρι να ξεφορτωθείτε τα επικίνδυνα ομόλογα και τα χρέη σας στις δικές μας πλάτες, και βέβαια να μην ξεχάσω τα θερμότατα μου συγχαρητήρια για την πιο απίστευτη επιτυχία σας στην ιστορία αυτής της χώρας, τον Κυριάκο! Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω που μας σώζετε αναγκάζοντάς μας, με τα χρήματα που υποτίθεται πως δίνετε για να μας βοηθήσετε, να αγοράζουμε τα όπλα και τα υποβρύχια σας (που ακόμη δεν έχουμε παραλάβει παρόλο που τα χρυσοπληρώσαμε). Αφήστε που κάποιοι από αυτούς που διορίζετε για να έχουμε ψευδαισθήσεις εθνικής κυριαρχίας, δεν τα κάνουν και καλά! Άλλος δεν τα ακούει σωστά, άλλος αργεί να τα εφαρμόσει, άλλος έχει υπερβάλλοντα ζήλο και τα παρακάνει με αποτέλεσμα να πεθαίνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι από την καλοπέραση κι άλλος κάνει πως αντιστέκεται κι ελπίζουμε και μεις πως κάτι θα αλλάξει. Με αυτό το μέτρο θα γλιτώσουμε από αυτήν την ασυνεννοησία και θα μπορέσουμε επιτέλους κι εμείς να είμαστε ένας υπάκουος λαός που βοηθάει τους πλούσιους να συνεχίσουν να τζογάρουν ανθρώπινες ψυχές, θα ακούμε σωστά τις εντολές από την καγκελάριό μας και δεν θα αφήνουμε τους πολιτικάντηδες να σας παρερμηνεύουν. Το μέτρο αυτό παρακαλούμε εκτός από τους φίλους μας Κύπριους, Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιταλούς, που περνάνε τα ίδια με εμάς, να ισχύσει και για όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς και για τους Ουκρανούς, τους Τούρκους κι όλους τους άλλους που επιθυμούν να έρθουν στην Γερμανώπη σας.

3) Κάντε με νόμο όλους τους Έλληνες να γυρίσουν στην Ελλάδα. Το τρίτο μέτρο είναι και λίγο προσωπικό αλλά καθώς έχω πρώτη φορά την τιμή να απευθύνομαι σε εσάς και είμαι σίγουρος πως θα διαβάσετε πολλές φορές της επιστολή μου, τολμώ να σας πω και κάτι δικό μου. Το όνομα μου είναι Μιχαήλ Δουκάκης, είμαι ηθοποιός, είμαι 27 ετών και εδώ και τέσσερις μήνες ζω στην Αγγλία. Από την έρευνα μου έχω να σας ενημερώσω πως οι Έλληνες στην Ελλάδα δεν έχουν να φάνε, να ζεσταθούν και να φροντίσουν την υγεία τους, τα παιδιά τους, την παιδεία τους. Έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν πάει περίπατο τα τελευταία 7 χρόνια κι ο πολιτισμός (μια από τις ωραιότερες γέννες των Ελλήνων) έχει σβήσει. Οι άνθρωποι από τη στιγμή που δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν κι όλη τους η δύναμη εστιάζει στο να επιβιώσουν από τις εξόχως ανθρωποκεντρικές σας πολιτικές… έχουν ξεχάσει και τις τέχνες, την ταυτότητα τους, την πνευματική τους τροφή (την οποία είχαν από αρχαιοτάτων ετών, πολύ πριν υπάρξει ίχνος ιδέας Μέρκελ, Σόιμπλε και Χίτλερ σε αυτόν τον πλανήτη, ισάξια και το ίδιο απαραίτητη με την άλλη τροφή). Σκεφτείτε ότι κάθε που πάω στη χώρα μου να παίξω μια παράσταση δε βάζω πλέον εισιτήριο, αλλά μόνον ένα κουτί στο οποίο αναγράφεται στα Ελληνικά (καθώς δεν έχουμε ακόμη όλοι εξοικειωθεί με τη Γερμανική γλώσσα) “ότι προαιρείσθε”! Επίσης από την έρευνα μου παρατήρησα πως μαζί με τους καλλιτέχνες έχουν ξεριζωθεί και οι περισσότεροι επιστήμονες και διαπρέπουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη! Αυτό ενέχει μεγάλο κίνδυνο να διασπείρουν ελληνικές ιδέες και εμπνεύσεις, κάτι που δεν είναι πολύ καλό για εσάς. Σκεφτείτε κάποια στιγμή να ξαναποκτήσουν δύναμη και πέρα από τις αποζημιώσεις για το Χίτλερ να σας ζητήσουν αποζημίωση για το καλό που κάνετε στη χώρα μας τόσα χρόνια. Θα μου πείτε πως ξέρετε κι άλλου είδους Έλληνες, αλλά εγώ σας μιλώ για τα πρότυπά μας κι ελπίζω να υπάρχουν κι άλλου είδους Γερμανοί, αλλιώτικοι από εσάς, για να μην μιμηθούν κι ακολουθήσουν κι άλλοι τα δικά σας μονοπάτια. Μην ξεχνάτε πως όπως σβήνουμε εμείς, έρμαια της δικής σας λαιμαργίας, μαζί θα σβήσετε κι εσείς μια μέρα, όπως θα κάνει κι όλη η ανθρωπότητα κάποια στιγμή. Όταν θα σβήσετε θα σας γράψει η ιστορία, κι ακόμη κι αν τη γράψετε μόνοι σας για τον εαυτό σας, σύντομα θα τη σβήσουν οι αιώνες και η φύση που θα ισοπεδώσει τα πάντα και θα αναγεννηθεί. Όλοι μια σκόνη είμαστε, φροντίστε να μην μείνετε στη μνήμη των ανθρώπων ως μια ακόμη στιγμή σκοταδισμού κι αναθεωρείστε όσο σας απομένει καιρός. ( Τελείωσε και η επίκληση μου στα χριστιανοδημοκρατικά σας “συναισθήματα”. Η λέξη σε εισαγωγικά καθώς πολύ μιλούν για ρομπότ κι όχι για ανθρώπους. )

Καταλαβαίνω πως ο χρόνος για τα πειράματα σας είναι πολύτιμος γι αυτό και κάπου εδώ θα ολοκληρώσω και θα επανέλθω με επόμενη επιστολή στην ευθύνη των Ελλήνων, καθώς δεν είμαστε ευθυνόφοβοι και πάντοτε πρέπει να σκεφτόμαστε σφαιρικά κι όχι μονόπλευρα. Θέλω λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας να σας συγχαρώ για την επιτυχία των κατασκόπων σας και για τη διαφθορά που έφερε στη χώρα μου η Siemens σας και όλα τα σκάνδαλά σας. Είστε πανέξυπνοι, πονηρούληδες και κατεργάρηδες και μας τη φέρατε πολύ δημοκρατικά (η δική μας ευθύνη θα ανεφερθεί σε επόμενο κείμενο, καθώς προείπα, τώρα ασχολήθηκα μόνο με τους drug dealers) και θα σας αποχαιρετίσω με τα λόγια του μεγάλου Γερμανού ποιητή Γκαίτε -που δεν πιάνει μία μπροστά στη δική σας ευφυΐα- αλλά σαν καλλιτέχνης του χω μια συμπάθεια γι αυτό και τον αναφέρω: “Να ψάχνετε τη χώρα των Ελλήνων με την ψυχή κι όχι με το πορτοφόλι.”

Επιμέλεια:Γιώτα Παμπάλου,Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Χημικά από Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ, σε στρατόπεδο τζιχαντιστών
Οι «Φωλιές» των Τζιχαντιστών και του ISIS στα Βαλκάνια

ΑΡΘΡΟ του Χρήστου Καπούτση

Close