Ο ψευτοϊερέας που φοράει ράσο και διασύρει την Ορθοδοξία

Ο ψευτοϊερέας που φοράει ράσο και διασύρει την Ορθοδοξία

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί ,με τcd για τον Αγιο Παίσιο, “Μιλώντας για τον Γέροντα ακούγοντας τον Άγιο” από τον Πέτρο Γαϊτάνο, ή τα βιβλία “Ο βίος και το μαρτύριο της Αγίας Βαρβάρας” και “Θαυματουργές εικόνες αγίων και αρχαγγέλων” για να επιλέξετε .

εφημερίδα στο βασικό της θέμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην διοικούσα εκκλησία , με αφορμή τον ψευτοϊερέα Κλεομένη ο οποίος διασύρει την Ορθοδοξία. Καίει χαρτονομίσματα, βανδαλίζει μνημεία, επιτίθεται σε ΑΤΜs τραπεζών , “εξορκίζει” κεραίες κινητής τηλεφωνίας και ανεβάζει δεκάδες βίντεο στο κανάλι του στο You Tube. Εξαπολύει ύβρεις εναντίον του Αρχιεπισκόπου και τον μητροπολιτών και ουδείς ασχολείται!

Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” μέσω ενός εκτενούς ρεπορτάζ αναδεικνύει πόσο η φήμη του Αγίου Παϊσίου έχει ξεπεράσει τα σύνορα. Εκατομμύρια βιβλία πωλούνται για το βίο του στη Ρωσία ενώ γυρίζονται παράλληλα ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Πάνω από 5.000 πιστοί τίμησαν τον Άγιο Βλάσιο στον πρώτο εορτασμό της μνήμης του

*Ο π. Κωνσταντίνος Λυμπέρης από τη Μάνη άφησε το μπάσκετ και έγινε ιερέας όταν ένα θαύμα τον έσωσε

*Το ξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου σε νησάκι στη Βόνιτσα

*Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σμυρναίων Γιώργος Αρχοντάκης μιλά για τις προσπάθειές του να κρατήσει ζωντανή την μνήμη της Σμύρνης

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 6 cd ή τα δύο βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γέροντας Παΐσιος και Γέροντας Πορφύριος – Τι έλεγε ο ένας για τον άλλο

Απόλαυση ήταν να βλέπει κανείς το πώς ο Γέροντας Παΐσιος και ο Γέροντας Πορφύριος σκεφτόντουσαν ο ένας για τον άλλο

Close