Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και κερδίστε πλούσια δώρα!

11084294_962348920450060_8576198468955921168_n

Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Ένα χρόνο πριν, η σελίδα μας έκανε τα πρώτα της βήματα γεμάτη όνειρα.
Μέσα σε αυτό το χρόνο πραγματοποιήσαμε πολλά από αυτά, δημοσιεύοντας πολλά άρθρα, συνεντεύξεις και πρωτότυπα κείμενα που αφορούν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, το σκύλο. Μοιραστήκαμε μαζί σας καλές και κακές στιγμές και κάναμε ότι περνούσαμε από το χέρι μας για να σας ενημερώσουμε για τις συνθήκες ευζωίας, τη θετική εκπαίδευση και το κυριότερο, για όλα αυτά που ένας σκύλος μπορεί να δώσει στην οικογένεια του. Η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη. Έτσι, σήμερα, η σελίδα έχει ξεπεράσει τα 16.500 λίκε και ανεβαίνει διαρκώς. Με αφορμή αυτή την επέτειο, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας υποσχεθούμε ότι όχι μόνο θα συνεχίσουμε αλλά θα παλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Μοναδική μας ευχή, μέχρι την επόμενη επέτειο μας, να μη χρειαστεί να ξαναδημοσιεύουμε περιστατικά κακοποίησης. Θέλοντας ωστόσο, να γιορτάσουμε την πρώτη μας επέτειο, αποφασίσαμε έναν διαγωνισμό με πολλά, διαφορετικά και όμορφα δώρα. Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας της σελίδαςwww.facebook.com/dogthebestfriendofhuman.

Θέμα : Φωτογραφίστε το σκύλο σας με το αγαπημένο του αντικείμενο (πχ ένα παιχνίδι, ένα λουλούδι, το μπολ του φαγητού του κα)
Δώρα

1. Ένα πορτραίτο του σκύλου σας (30χ30 ελαιογραφία σε καμβά) από τη ζωγράφο και συντηρητή έργων τέχνης Κακογιαννάκη Χριστίνα.

2. Τρία μαθήματα εκπαίδευσης από θετικό εκπαιδευτή

3. Τρία σακιά 12 κιλών τροφής Ecopet (μια αρνί-ρύζι, μια ψάρι και μια puppy κοτόπουλο) προσφορά του καταστήματος Ζοο-Paradise, Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου 98, 2299301628,

https://www.facebook.com/ZooParadiseOfficialPagel?pnref=lhc

4. Μια επαγγελματική περιποίηση για σκυλάκι ή γατάκι που περιλαμβάνει μπάνιο, καθάρισμα στα αυτάκια και τους αδένες, κόψιμο νυχιών, κούρεμα με την μηχανή αν το επιθυμεί ο κηδεμόνας του ζώου, αρωμάτισμα και φυσικά φιογκάκια ή φουλαράκι, προσφορά της Φλώρας Σαρτζετάκη και των καταστημάτων Flora’s Pet Grooming Academy Χαριλάου Τρικούπη 46-48 Πειραιάς 2104286575 και Aristodogs Κώστα Βάρναλη 52 και Πρεβέζης (Εμπορικό Κέντρο)

https://www.facebook.com/aristodogswelove?ref=br_tf

https://www.facebook.com/FlorasPetGroomingAcademy

5. Ένα σακί τροφή 18 κιλών NATURE’S PROTECTION Dog ADULT MED, προσφορά του καταστήματος Pharmavet α. ε. Μητροδώρου 22, 2105120012,https://www.facebook.com/pharmvetae

6. Ένα σακί τροφή 20 κιλών Ηunters energy 20 κιλών προσφορά του καταστήματος Κόσμος των ζώων, Μούγλων 5, 2104254130

7. Ένα κολάρο με υπερηχητικούς παλμούς που απαλλάσσει το κατοικίδιό σας για πάντα από ψύλλους και τσιμπούρια προσφορά της εταιρίας ΕSnoop for pets, children, seniors, cars & vicycles, Χασιώτη 7, 6950872744

https://www.facebook.com/ESnoopforpets.children.seniors.car…

8. Μια εκπαιδευτική μπαλίτσα και μια συσκευασία Frolic 1 ½ κιλού προσφορά της διαδικτυακής εφημερίδας www.ipareamas.gr

Κανονισμοί

1. Στείλτε μας την φωτογραφία του σκύλου σας με μήνυμα στη σελίδα, μέχρι τις 31/3 και ώρα 12 το βράδυ

2. Στις 1/4 θα δημιουργηθεί ένα άλμπουμ με όλες τις φωτογραφίες από τη σελίδα

3. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 1/4 έως και στις 15/4 στις 12 το βράδυ

4. Κερδίζουν οι φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like (πρώτο βραβείο τα περισσότερα, δεύτερο τα αμέσως επόμενα κοκ)

5. Στις 16/4 θα ανακοινωθούν οι νικητές

6. Επιτρέπεται μια φωτογραφία ανά σκύλο και ανά προφίλ

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ισχύει με την αποστολή μιας φωτογραφίας μαζί με ένα μικρό επεξηγηματικό κείμενο έως 20 λέξεις και στοιχεία επικοινωνίας (πχ όνομα σκύλου, όνομα κηδεμόνα, email, τηλέφωνο)

8. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουν οι διοργανωτές με τους νικητές και μετά θα καταστραφούν.

9. Δεν γίνονται δεκτές φωτογραφίες οι οποίες θα περιέχουν σκηνές βίας και εκφοβισμού (απότομα τραβήγματα του λουριού, φωνές, εφημερίδες να κουνιούνται απειλητικά, σκυλιά να τους τρίβουν τη μουσούδα στο πάτωμα, πνίχτες, ηλεκτρικά κολάρα κλπ)

10. Δεν γίνονται δεκτές φωτογραφίες που δείχνουν σκυλιά φοβισμένα, χτυπημένα κλπ

11. Δεν γίνονται δεκτές φωτογραφίες που δείχνουν σκυλιά με κομμένες ουρές και κομμένα αυτιά

12. Στη φωτογραφία μπορούν να εικονίζονται και άνθρωποι (πχ ο κηδεμόνας του σκύλου ή και ο εκπαιδευτής του) ή και άλλα ζώα

13. Η παραλαβή των δώρων όπου αυτά απαιτούν μεταφορά, γίνεται με ευθύνη και κόστος των νικητών

14. Τα μαθήματα εκπαίδευσης παραδίδονται κατ΄ οίκον και μόνο εντός Αττικής

15. Η επαγγελματική περιποίηση παραδίδεται μόνο στο κατάστημα

16. Η σελίδα Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν προβλήματα στην παράδοση και παραλαβή των δώρων (καθυστερήσεις κλπ)

17. Εάν οι νικητές δεν παρουσιαστούν εντός μιας εβδομάδας από τη λήξη του διαγωνισμού και την ανάδειξη τους, για την παραλαβή των δώρων τους, τότε αυτοί αποχαρακτηρίζονται από νικητές και το δώρο τους προσφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την ψηφοφορία. Εάν και αυτός δεν παρουσιαστεί, τότε το δώρο θα δοθεί στον δεύτερο επιλαχόντα κ.ο.κ. μέχρις εξαντλήσεως των επιλαχόντων, οπότε και οι Διοργανωτές απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου αυτού.

18. Η σελίδα Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου,( Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ) διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της, να μεταβάλλουν τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια του ή ακόμη και να τον ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ας κάνουμε τους αρχαιολογικούς χώρους, ελκυστικούς!

Πώς μετατρέπουμε αίθουσες γεμάτες «βουβά» αντικείμενα ηλικίας χιλιάδων χρόνων σε «ζωντανούς» τόπους μάθησης και μύησης στα μυστικά αρχαίων πολιτισμών; Πώς...

Close