Πάσχα 2021: Τα σενάρια που εξετάζονται για τον φετινό εορτασμό

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Τριωδίου, με την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και το Άγιο Πάσχα να μην απέχουν και πολύ.
Σίγουρα οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε πως θα εορτάσουμε φέτος το Πάσχα εν μέσω Άραγε θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε από κοντά τα Πάθη του Κυρίου μας, θα μπορέσουμε δηλαδή να πάμε στην εκκλησία και θα μπορέσουμε επιτέλους να πάμε στα χωριά ή να ενωθούμε και πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που βρίσκονται σε άλλη περιοχή από την δική μας;

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες εκτιμήσεις των λοιμωξιολόγων τα πράγματα θα είναι καλύτερα σε σχέση τουλάχιστον με πέρυσι αλλά θα παραμείνουν… “διαφορετικά”. Εν ολίγοις, κανονικό Πάσχα όπως το ξέραμε πριν κάτι χρόνια δεν θα εορτάσουμε και φέτος.

Από ότι φαίνεται στο κυβερνητικό στρατόπεδο σχεδιάζουν να κάνουμε Ανάσταση στις Εκκλησίες με την παρουσία περισσοτέρων πιστών και με την τήρηση των υφιστάμενων μέτρων, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει και κάποιου είδους χαλάρωση στα μέτρα για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό αλλά με γνώμονα την τήρηση των μέτρων και στο πασχαλινό τραπέζι.

Όλα αυτά είναι σενάρια τα οποία σχεδιάζονται αναφορικά με την καλή εξέλιξη της πανδημίας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτε δεδομένο στην “διαφορετική” εποχή που ζούμε.

Απόρρητο: roula_manika

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Συναξάρι 25 Φεβρουαρίου, Άγιος Ταράσιος
Συναξάρι 25 Φεβρουαρίου, Άγιος Ταράσιος

Οι γονείς του ήταν ευσεβείς Χριστιανοί όπου και του δίδαξαν την χριστιανική πίστη.

Close