«Παιδιά στο Διαδίκτυο: Τα παιχνίδια ρόλων και οι κρυμμένοι κίνδυνοι» 6η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων»

«Παιδιά στο Διαδίκτυο: Τα παιχνίδια ρόλων και οι κρυμμένοι κίνδυνοι»
6η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Λευκάδα και Σύβρο

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Απριλίου 2017 έχει προγραμματισθεί και, συν Θεώ, θα πραγματοποιηθεί η έκτη για φέτος σύναξη των «Διαλόγων Γονέων». Η προσκεκλημένη του Κέντρου Νεότητας, κ. Ιωάννα Σκαρλάτου, εκπαιδευτικός – δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων θα εισηγηθεί και θα συζητήσει με τους γονείς το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Παιδιά στο Διαδίκτυο: Τα παιχνίδια ρόλων και οι κρυμμένοι κίνδυνοι».
Το απόγευμα του Σαββάτου, 1ης Απριλίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. η κυρία Σκαρλάτου θα αναπτύξει το θέμα της στην πόλη της Λευκάδας, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία).
Το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Σύβρου θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη συνάντηση για τους γονείς της Νότιας Λευκάδας, σε συνεργασία, όπως πάντα, με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μαραντοχωρίου και Βασιλικής και του Γυμνασίου –Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής.
Παράλληλα, τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.
Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό! Σας περιμένουμε!

Λευκάδα, 27 Μαρτίου 2017

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης) 

Με την υποστήριξη της Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μαραθώνια συνεδρίαση του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας-Έληξαν την επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» – Αποδεσμεύουν δυνάμεις για Ελλάδα και Κύπρο!

Άσχημες εξελίξεις για τα ελληνοτουρκικά: Έληξε πριν λίγο το συμβούλιο εθνικής ασφαλείας υπό την προεδρία του προέδρου της Τουρκίας  Ρετζέπ...

Close