Πακιστάν: Θεραπεύτηκα από το COVID-19 μετά από προσευχή στον Χριστό

ΟYounas Masih, ένας 61χρονος Χριστιανός άνδρας, νόσησε με το COVID-19 τον Ιούνιο του 2020. Χωρίς γιατρούς και νοσοκομεία, πέρασε 45 μέρες στο σπίτι απομονωμένος. Στις 9 Αυγούστου, γιόρτασε την ανάρρωσή του μέσω προσευχής λέγοντας σε όσους παρευρίσκονταν ότι στάθηκε σταθερός στην πίστη του, συνέχισε να προσεύχεται και ο Θεός τον έσωσε.


Τον Μάιο, ο 83χρονος πατέρας του Younas Masih έπεσε και έσπασε ένα πόδι. Για να βοηθήσει τον πατέρα του, να τον προετοιμάσει για χειρουργική επέμβαση, ο Younas Masih έμεινε μαζί του στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, ακριβώς όταν η πανδημία έφτασε στο αποκορύφωμά της στη χώρα. Αφού γύρισε σπίτι με τον πατέρα του, άρχισε να έχει πυρετό και βήχα. Ο ολοένα και πιο δυνατός βήχας και ο συνεχής πυρετός τον έκανε πολύ αδύναμο και αφού συμβουλεύτηκε έναν γιατρό, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Λόγω της μόλυνσής του, οι γιατροί αρνήθηκαν να τον δουν, και τα νοσοκομεία, ακόμη και τα ιδιωτικά, δεν τον δέχονταν επειδή ήταν ήδη γεμάτοι από ασθενείς με κορονοϊό.

Ο Γιούνας έπρεπε να απομονωθεί σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του και να μείνει εκεί για 45 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, «ήμουν θλιμμένος και φοβισμένος από την πιθανότητα θανάτου», είπε. “Ο βήχας και ο πυρετός μου δεν με άφηναν ούτε για ένα λεπτό”. Ο θάνατος του φαινόταν τόσο κοντά που τηλεφώνησε στο γιο του για να του δώσει τις τελευταίες του ευχές. Δεν πίστευε ότι θα επιβιώσει. Αλλά χθες, είπε στους φίλους του ότι «οι συνεχείς προσευχές και η πίστη στον Θεό» τον επανέφεραν στη ζωή.

“Ο γιατρός μου πρότεινε να διαβάσω κάποια βιβλία και να παρακολουθήσω ταινίες κατά τη διάρκεια της απομόνωσης για να αποφύγω την πλήξη και την τεμπελιά, αλλά είχα μια καλύτερη επιλογή. Πέρασα όλο τον χρόνο μου στις προσευχές, ζητώντας από τον Παντοδύναμο Θεό να με θεραπεύσει μόνο και μόνο για να με σώσει από τον ιό. Και κοίτα, καθώς στέκομαι μπροστά σου, οι προσευχές μου απαντήθηκαν και ο Θεός με έφερε πίσω στη ζωή. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που περνούσα στην προσευχή, δεν ένιωσα ποτέ μόνος και ποτέ δεν φοβόμουν, γιατί ο Ιησούς με προστάτευσε” τόνισε ο Πακιστανός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Η Άγκυρα δημοσίευσε φωτογραφίες του Ορούτς Ρέις που συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά

Η Άγκυρα δημοσίευσε φωτογραφίες του Ορούτς Ρέις που συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά

Close