Πατήρ Ανανίας Κουστένης: Εμφανίστηκε ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός

Στα σύνορα του Έβρου οι Άγιοι Γέροντες Παΐσιος και Πορφύριος

Συγκλονίζει ο αγαπητός και πάντοτε μεστός και μαχητικός πατήρ Ανανίας Κουστένης, ο οποίος παρά τα γηρατειά του, έχει ψυχή και φρόνημα γεμάτα φλόγα, Πίστη και Πατρίδα και τα μεταλαμπαδεύει για μια ακόμη φορά σε όλους μας, τώρα που “φόβος” έπεσε στη χώρα και προσπαθεί να μας καταλάβει μέσα και έξω.

Ο πατήρ Ανανίας, από το Μοναστήρι της Αίγινας, στέλνει δυο μεγάλες και χαροποιές ειδήσεις σε όλους τους Έλληνες, καθώς βεβαιώνει ότι:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

1. Εμφανίστηκε ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός και ζήτησε οι Έλληνες να μην φοβάται τον κορωνοϊό, αλλά και εάν κανείς ασθενήσει, να του ζητήσει βοήθεια και εκείνος θα τον φροντίσει, εννοείται θεραπευτικά.

2. Εμφανίστηκαν στα σύνορα του Έβρου οι Άγιοι Γέροντες Παΐσιος και Πορφύριος! Τους είδαν καταϊδρωμένους να τρέχουν πάνω κάτω μαζί με τον στρατό μας, για να συγκρατήσουν το τουρκικό κύμα και ήταν χαρούμενοι! Έτσι ίσως εξηγείται το θαύμα που είδαμε όλοι μας (6-3-2020), όταν τουρκικό τεθωρακισμένο τύπου HIZIR/ATES τράβηξε με συρματόσχοινο τον ελληνικό φράχτη και αντί να πέσει ο φράχτης, όπως ήταν το λογικό, έσπασε ανεξήγητα το συμπαγές συρματόσχοινο!

3. Ο Θεός κρατά για το τέλος μια μεγάλη έκπληξη για τους Τούρκους, το “βαρύ πυροβολικό”, τον Ταξιάρχη Μιχαήλ του Μανταμάδου της Λέσβου, με το ανίκητο σπαθί του, που θερίζει μυριάδες εχθρών!

Κρατηθείτε γερά στην Πίστη μας, όσο και εάν “ουρλιάζουν” λύκοι και τσακάλια γύρω μας! Ο Θεός είναι μαζί μας! Οι Άγιοι τρέχουν και συντρέχουν!

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κορωνοϊός:Τέλος οι πτήσεις για Κύπρο και από Ελλάδα

Νέα αυστηρότερα μέτρα στην Κύπρο, τα οποία θα ισχύσουν από τις 21 Μαρτίου του 2020 , για αντιμετώπιση του κορωνοϊού,...

Close