Πειραιώς: Τα “Σόδομα και Γόμορρα” της εποχής μας

Με τα εγκλήματα της παιδοφίλιας και παιδεραστίας ασχολούνται πλέον τα ΜΜΕ στην Ελλάδα εδώ και εβδομάδες μετά την σωρεία καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο.
Υπενθυμίζεται πως τον ασκό του αιόλου άνοιξε η συγκλονιστική εξομολόγησή της Χρυσής Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε.

Ας θυμηθούμε όμως και τα λόγια ενός Σεβαστού Ιεράρχη ό οποιος με τις δηλώσεις του τότε είχε μπει στο στόχαστρο των ψευτοκουλτουριάρηδων

“Η Ορθόδοξη Εκκλησία σέβεται την προσωπική και ιδιωτική ζωή κάθε προσώπου, ως υπεύθυνη ελεύθερη επιλογή. Δεν έχει πρόθεση ούτε να επέμβει ρατσιστικά ούτε να αναστείλει δικαιώματα και ελευθερίες.

Η απενοχοποίηση, όμως, του εγκλήματος της ανατροπής της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας, με την θεσμική αναγνώριση των αισχίστων παθών της ομοφυλοφιλίας σήμερα, της παιδοφιλίας αύριο (βλ. Ολλανδία) και της κτηνοβασίας μεθαύριο (βλ. Γερμανία), αποτελεί ασύγγνωστο και τερατώδεςκακούργημα εις βάρος του αιωνίου Θεού και του ανθρωπίνου προσώπου, το οποίο εξισώνεται πλήρως με την ύβρη των Σοδόμων και Γομμόρων”, αυτά είχε επισημάνει μεταξύ άλλων σε μήνυμα του προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ τον Ιανουάριο του 2017.

Ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του, ανέφερε: “Η αθώωση, υποστήριξη και παρουσίαση των αισχρών και ατίμων παθών ως φυσιολογικής καταστάσεως και ως απλής διαφορετικότητος προσκρούει στην πανανθρώπινη συνείδηση, η οποία ανά τους αιώνες γνωρίζει ως φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά τις σχέσεις ανάμεσα στον άνδρα και την γυναίκα, στο άρσεν και το θήλυ.

Αυτή είναι η ανθρώπινη φυσιολογία και οντολογία. Κάθε άλλη σχέση ανατρέπει την ανθρώπινη οντολογία, ως παρά φύσιν εκτροπή, η οποία δεν παρατηρείται ούτε και στα ζώα, παρά τα κατασκευασθέντα «ντοκυμαντέρς» του Σιωνιστικού συστήματος.

Ιδιαίτερα η Αγία Γραφή, που εκφράζει το θέλημα του Θεού, του Δημιουργού του ανθρώπου και σοφού Γνώστη της ανθρωπίνης φύσεως, καταδικάζει την ομοφυλοφιλία ως πάθος, ατιμία και ασχημοσύνη, το οποίο τιμωρήθηκε αυστηρά με φωτιά και θειάφι στην πόλη των Σοδόμων και Γομόρων.

Για το σύνολο των Αγίων Πατέρων η ομοφυλοφιλία είναι το πιο σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα και αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς τον Θεό – Δημιουργό του ανθρώπου σε άρσεν και θήλυ και βλάσφημη κατάργηση του Ευαγγελίου”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Περικυκλώνουν Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο οι Τούρκοι

Να τορπιλίσει τις διερευνητικές με την Ελλάδα

Close