Πελώνη για το Πάσχα – Τι είπε για τις Εκκλησίες

“Δεν είναι της παρούσης αυτή η συζήτηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε ερώτημα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Εκκλησιών την περίοδο του Πάσχα.
“Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ευρύτερη συμμετοχή στον εμβολιασμό των μεγαλύτερης ηλικίας συμπολιτών μας. Σε αυτό οφείλουμε να συμπράξουμε όλοι. κυβέρνηση, πολιτικά κόμματα, Εκκλησία, συλλογικοί, κοινωνικοί φορείς”, σημείωσε μταξύ άλλων.

Lockdown: Ανοιχτές  οι εκκλησίες με 20 πιστούς – Τι αναφέρεται στην ΚΥΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άκης Σκέρτσος
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «ανοίξουν» οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα με την διενέργεια self test, άφησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι είναι νωρίς για τις όποιες ανακοινώσεις που αφορούν στο Πάσχα, σημειώνοντας ότι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει την επέκταση του μέτρου των self test σε λιανεμπόριο, εστίαση, μεταφορές και σε κάποιες λειτουργίες του Δημοσίου.

«Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις για το πώς θα διαχειριστούμε την κατάσταση το Πάσχα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ξεφορτωθείτε μια και καλή τους λεκέδες από τις κούπες!

Εσείς κάνετε ό,τι μπορείτε για να έχετε τα πιατικά σας πεντακάθαρα: χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο πρόγραμμα στο πλυντήριο πιάτων, επιλέγετε...

Close