Περιστερίου Χρυσόστομος: ”Αυτό είναι μια εκτροπή της φύσεως”

“Σήμερα βλέπουμε ότι όσοι σήμερα ασχολούνται με αυτή την ιστορία θέλουν να επιβάλουν στην πλειοψηφία αυτό το οποίο έχουν, αλλά αυτό το πρόβλημα δεν θα το λύσει ούτε η πολιτεία ούτε η Εκκλησία, θα το λύσει η επιστήμη που σήμερα έχει προχωρήσει τόσο πολύ. Το θέμα πρέπει να απασχολήσει την επιστήμη και όχι εμάς, και οι πλειονότης των ιατρών είναι κατά αυτού του νομοσχεδίου” – ανέφερε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή “ΕΜΕΙΣ” του καναλιού Ε.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας για την ταυτότητα του φύλου τόνισε: “Αυτό είναι μια εκτροπή της φύσεως και πρέπει όλοι να το παραδεχτούμε, διότι δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι φυσιολογικό. Κανένα παιδί δεν έχει αποκρυσταλώσει την προσωπικότητά του στα 15 του, είναι ατελές, ο χαρακτήρας θέλει ακόμη επεξεργασία.”

Σε ερώτηση πως είδε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς, ο οποίος δήλωσε ότι κανένας πολιτικός δεν πρέπει να ξαναμπεί στην Εκκλησία αν ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο, ο Μητροπολίτης Περιστερίου τόνισε: “Αυτά είναι ακρότητες, δεν μπορεί η Εκκλησία να στείλει κάποιον έτσι απλά στο πυρ το εξώτερον. Στην Εκκλησία υπάρχει η Βασιλική οδός που λαμβάνει υπόψη τα δεδομένα, της μιας πλευράς και της άλλης πλευράς.”

“Τώρα εάν κάποιος έχει αυτή την διαστροφή η Εκκλησία δεν μπορεί να τον αποκλείσει, διότι το κύριο γνώρισμα της Εκκλησίας είναι η αγάπη και ειδικά σε ανθρώπους που πάσχουν. Εγώ έκανα σε ιδρύματα 30 χρόνια και είχαμε τέτοια γεγονότα, αλλά τότε ήταν ορισμένοι παιδονόμοι οι οποίοι κατορθώνανε το παιδί να το βάλουν σε μια τάξη” πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Χρυσόστομος.

Επίσης ο Μητροπολίτης Περιστερίου ανέφερε ότι “δεν πρέπει να λησμονούμε ότι δεν είναι τυχαίο αυτό το νομοσχέδιο, δηλαδή λύσανε όλα τα προβλήματα και τώρα θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του φύλου; Επίσης δεν είναι τυχαία και η σύγκρουση με την Εκκλησία την δεδομένη στιγμή, οι πολιτικοί στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον, ώστε να περάσει στο ντούκου όλα τα άλλα θέματα που έχουμε με τα φορολογικά π.χ.”

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Περιστερίου δήλωσε: “Η αλλαγή του φύλου φέρνει μια αναστάτωση μέσα στην οικογένεια, ούτε ο πατέρας αλλά ούτε η μητέρα θα μπορούν να ελέγξουν το παιδί. Οι πολιτικοί κατάφεραν να διαλύσουν την οικογένεια, και σήμερα τα παιδιά παίρνουν αποφάσεις στο πεζοδρόμιο και στην καφετέρια”.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ανιχνεύτηκε ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) ανακοίνωσε ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου ανιχνεύθηκαν εξαιρετικά μικρές ποσότητες...

Close