Πλήθος κόσμου στα αποχαιρετιστήρια εγκώμια της Αγίας Ελένης

Ολοκληρώθηκε η παραμονή του ιερού λειψάνου της Αγίας Ελένης με την τέλεση του Εσπερινού χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιγνατίου και συνχοροστατούντων του Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Παύλου και του Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου.

Στον τελευταίο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό συμμετείχε το Σώμα των Στρατιωτικών Ιερέων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Πλήθος πιστών έψαλε για τελευταία φορά τα εγκώμια μπροστά στο ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης και του τεμαχίου Τιμίου Ξύλου που το πρωί θα αναχωρήσει για την Βενετία.

Τα εγκώμια της Αγίας Ελένης έψαλλε ο Βυζαντινός Χορός «Αντιφωνικόν Μέλος» , με χοράρχη τον κ. Γεώργιο Καμαριάρη, Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Υψώθηκε η Ελληνική Σημαία στην Πρεσβεία της Αιγύπτου στο Κατάρ – O Στρατηγός και ο Κοτζιάς βάζουν την Τουρκία στο περιθώριο και την Ελλάδα στο μπλοκ των νικητών

Πολύ κοντά ήλθαν πλέον Αίγυπτος και Ελλάδα τις τελευταίες ώρες και οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό στη ευρύτερη περιοχή...

Close