Πλήρης προσκυνηματικός οδηγός με την Ορθόδοξη Αλήθεια

Πλήρης προσκυνηματικός οδηγός με την Ορθόδοξη Αλήθεια

Αυτή την Τετάρτη, η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με έναν πλήρη προσκυνηματικό οδηγό με όλα τα πανορθόδοξα προσκυνήματα της Ελλάδας που εκδίδεται για πρώτη φορά. Μια μοναδική και χρήσιμη προσφορά για κάθε χριστιανικό σπίτι.

Μαζί κυκλοφορούν και τα “Ορθόδοξα Προσωπάκια”, η πρώτη θρησκευτική εφημερίδα για παιδιά.

H “Oρθόδοξη Αλήθεια” ,σε άρθρο παρέμβαση της, ξεσκεπάζει τον άσκοπο “πόλεμο” μεταξύ των μητροπολιτών Πειραιώς και Αργολίδος και αναζητά τις ευθύνες σε μια εποχή που ο κόσμος κατακλύζεται από φτώχεια , αμορφωσιά , εθνικούς κινδύνους και απομάκρυνση των πιστών από την εκκλησία.

Η εφημερίδα σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, καταγράφει τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού στη Μυτιλήνη . Ο μητροπολίτης κ. Ιάκωβος, μιλά για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί , τους ναούς που έκλεισαν λόγω σοβαρών ζημιών, αλλά και τη χρηματική βοήθεια που έστειλαν άλλες μητροπόλεις, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο δράμα των κατοίκων που έχασαν τις περιουσίες τους.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Κινδυνεύει ο Ναός του Οσίου Δαυίδ στη Θεσσαλονίκη

*Ο Κωνσταντίνος Ζαρκαδούλας πήγε περπατώντας στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο για ένα τάμα!

* Ο 48χρονος φορτηγατζής Στυλιανός Κατερτζόγλου που αποφάσισε να γίνει καλόγερος.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α .

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τρέμουν οι εξωμότες στη Βόρεια Ήπειρο μετά την ατίμωση του Γκόρου – Καμία ελληνική υπηκοότητα σε γενίτσαρους

Για την ατίμωση του δημάρχου Χειμάρρας γράφει η φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα Shqiptarja.com, ενώ η είδηση μεταδόθηκε από τον επίσης φιλοκυβερνητικό τ/σ...

Close